Vesijuoksuhurahdus.

kuva(4).JPG

Torstai! Viikko on kulunut taas niin äkkiä, ettei meinaa pysyä aivot perässä. Ja tietenkin on kauhea kiire kaiken aikaa. Duunit, lapsen aamushow ja tarharalli, gradu, koti. Ja sitten vielä pitäisi ehtiä treenata!

Viime perjantaina kerroin lenkistä ja coretreenistä himassa.

Muuten treenit on sujunut tällä viikolla seuraavasti:

Lauantaina aamulla heräsin aikaisin ja säntäsin aamun BodyPumppiin! Sunnuntaina huilasin, Maanantaina kävin Pumpissa, Tiistaina vedin tunnin aamulenkin, ja Keskiviikkona & Torstaina Vesijuoksemassa!

Innostuin järjettömästi vesijuoksuajatuksesta, kun luin Minna Kaupin treeniblogia, jossa Minna kirjoitti vesijuoksutreeneistään. Olen joskus vuosia sitten testannut lajia ja sain kipinän kokeilla sitä heti uudestaan! Seuraavana aamuna ryntäsin uimahalliin ostamaan kymmenen kerran korttia- tuleepahan ainakin sitten juostua! (Minna Kauppi se vasta treenaakin! Minnan treeneistä voi lukea osoitteesta http://www.minnakauppi.com/node/253)

Vesijuoksu on hyvä laji, koska se on tehokasta ja hauskaa, ainakin erilaista kun sali ja jumppatreeni. Tosin hieman hitaat mummot saattavat vähän olla intoni edellä altaassa, mutta annetaan se anteeksi: aamuaika uimahallissa taitaa olla heidän juttunsa. Mä olen siellä ikäänkuin heidän reviirillään. Uimahallissa on aamuisin jotenkin nasta tunnelma, ja plussaa on myös erittäin hyvä ja lämmin sauna!

Ruokavalion kanssa olen yrittänyt pysyä järkevänä.

Syön koulussa useimmitan keittolounaan, salaatin ja tummaa leipää. Illalliset kotona vaihtelevat ja siinäpäs se haaste onkin sitten.Teen ruokaa samalla myös pienelle lapselleni, joten ihan kaalikeittolinjalla ei mennä. Tämän viikon ruokalistalta on löytynyt mm.

-tummaa pastaa ja tomaattitonnikalakastiketta.

-munakasta ja salaattia (lapsi sai kyllä muutakin, ei hätää..)

-kanankoipia ja kasvisgratiinia + salaattia

Kiireisimpinä hetkinä on turvauduttu hätäratkaisuihin. Kuten tänään, kun söimme pinaattilettuja kaupan hyllyltä..

Kahvinjuontia olen yrittänyt tietoisesti vähentää, ja olen löytänyt uuden hyvän teen, jota frendini suositteli. Pucca Detox, se tuntuu vaikuttavan! Syön aamuisin B12-vitamiineja ja iHerbistä tilaamiani naisille suunnattuja vitamiinipommeja. Varsinkin talvella niitä pitäisi muistaa vetää, muuten ei jaksa yhtään mitään!

Ja kerron myös tämän: myös totaalifeeluja on päässyt tapahtumaan. Duunitapaamisessa söin kanaleivän (jossa oli majoneesia). Viikonloppuna tacoja (viikonloppuseurassa. Kai sitä silloin voi). Lapsen tonttujuhlissa pari piparia. Mutta annan tämän itselleni anteeksi. Tärkeintä on kuitenkin se, että pysyy treeni päällä ja ruokavalio suurimman osan ajasta hanskassa! 🙂

 

Talven kauheus jo vähän pelottaa, päivät on liian samanlaisia ja pimeitä ja yksitoikkoisia. Treenistä onneksi saa lisävirtaa, ja kai tässä täytyy alkaa jotain aurinkolomaa kehittelemään, että pysyy järjissään. Laitoin jouluvalot ikkunaan, ne valaisevat asuntoa mukavasti aamulla kun pitää herätä. Ehkä seuraava satsaus on sitten aurinkovalolamppu!

 

minä

 

hyvinvointi terveys mieli liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *