Hyvä ruoka = hyvä pääsiäinen

Hetken luulin, että nuhalta voi välttyä, vaikka kanssani kodin jakava mies olisikin ollut pahassa flunssassa jo kaksi viikkoa. V Ä Ä R I N. Tässä sitä siis ollaan – nauttimassa kauniista pääsiäisilmoista ja vapaa-ajasta nenäliinan ja viltin kanssa sohvannurkassa. Onneksi ruoka sentään maittaa – nyt kun on ollut aikaa kokata (ja syödä…).

Pääsiäisen reseptit on pääosin poimittu täältä Lilystä. Inspiraationa pääruokaan ja salaattiin toimi Nata, ja jämäpizzan pohjaan ohje löytyi Piretiltä. Kiitos! Vaikka nuha verottaakin makuelämyksiä, voin silti sanoa keittiöhetkien tulosten ollaan herkullisia.

photo_17.4.2014_18.42.57.jpg

Meillä ruokien virittämisen ja reseptikokeilut hoitaa suosiolla mies. En ole kummoinen kokki, ja ollessani ruokavastuussa tiedän, että parasta on keskittyä yksinkertaiseen – yhdistämään niin hyvänmakuisia tuotteita keskenään, ettei lopputuloksen kanssa vaan voi mennä pieleen (ainakaan kovin pahasti…). Kuten vaikka äidin keittöstä muistuttavat vesikeksit ja omenahillo. Niillä tämäkin pääsiäinen polkaistiin käyntiin – ja toivottavasti myös toipuminen!

Suhteet Ruoka ja juoma Oma elämä