Jokapäiväinen suolamme
Meitä on opetettu ettei suolaa saa käyttää paljon. Tämä onkin perinteisen puhtaan valkoisen pöytäsuolan kohdalla totta. Itse suosittelisin heittämään tavallisen suolan roskikseen tai sulattamaan sillä vaikka jäätyneen pihatien, suuhun en sitä laittaisi. Tämä tuttu pöytäsuolamme on itseasiassa teollisuuden tuottamaan jätettä, joka ei sisällä tarvitsemiamme mineraaleja ja hivenaineita. Miksi ihmeessä meille sitten myydään tätä prosessoitua suolaa, joka on elimistöllemme vierasta ja synnyttää moninaisia sairauksia? Saltlifen sivuilta voi lukea, että taas kerran raha ratkaisee ja olemme elintarviketeollisuuden armoilla. Luonnon tarjoamaa merisuolaa kun ei voi patentoida eikä sillä siten voi lyödä rahoiksi. Mielummin elintarviketeollisuus myy meille keholle vierasta puhdasta natriumkloridia ja sen jälkeen mineraalit ja hivenaineet purkissa. Kätevää bisneksen kannalta ja homma näyttää toimivan.
Aina voit kuitenkin valita toisin, säästää rahaa ja turvata kehosi hyvinvoinnin. Prosessoimaton luonnonsuola sisältää mineraalit ja hivenaineet siinä muodossa, jossa kehomme niitä tarvitsee pysyäkseen terveenä. Suola vaikuttaa mm. kehon nestetasapainon säätelyyn ja aineenvaihduntaan. Näitä puhtaita luonnossa esiintyviä suoloja ovat mm. puhdistamaton merisuola ja Himalajan ruususuola. Luontaistuotekauppojen ohella monista isoista marketeista saat ostettua kumpaakin tuotetta. Eikä muuten maksa paljon! Esimerkiksi Ruohonjuuri myy kilon pusseissa puhdistamatonta merisuolaa hintaan 3,20€.
Itse käytän näitä puhtaita suoloja noin 1,5tl päivässä ja sitä suosittelen sinullekin!