Haaste: Mistä haluat meidän kirjoittavan joulukalenterissamme?

2faf7f46987850366594e31d96e53b2a7e9656f4f99931661a93ae91b7d09a1f.jpg

Dino pohtii.

Kuinka paljon ärsyttää sanonta ”joulu tulla jollottaa”? No sehän jollottelee, joten sunnuntaina, ensimmäisenä adventtina aukeaa perinteeksi muodostunut Oisko tulta? -adventtikalenteri. Tänä vuonna vajotaan taas kyselyikään: haastamme muita Lilyn blogisteja kysymään jotain tai antavan meille aiheen, josta kirjoittaa.

Meiltähän voi kysyä ihan mitä vaan, mutta koska olemme ”the uskisblogi”, niin henkimaailman kysymykset, kirkko, kristinusko ja uskonto ovat jollain tavalla erityisalaamme. Mutta ahkerat lukijat ovat jo tähän mennessä varmaan huomanneet, että käsittelemme yleensä arkisia asioita snadisti hengellisestä näkökulmasta ja uskonnollisia aiheita helposti lähestyttävän arkisesti, joten kysy tai esitä mitä aihetta tahansa.

Haastamme Lilyn bloggareita jättämällä tämän jutun linkin komenttikenttään, mutta ihan omatoimisestikin, tulematta haastetuksi, voi kysyä tai esittää aihettta. Aiheet ja kysymykset voi esittää tämän postauksen kommenttikentässä, ja bloggausta voi ehdottaa jollekin tietylle blogisteistamme. Emme kuitenkaan voi taata, että kaikki toiveet toteutuvat, mutta yritetään! Bloggausvahvuuksissa ovat tällä hetkellä minä eli Hemuli, Juudit, Nanna, Mirka, Katja-Maaria, Minna T. ja Minna J., siltä varalta mainitsen, josko sivupalkkimme olisi jäänyt menneeseen aikaan. Saatamme myös saada vierailevia vastaajia, mutta ne tulevat teille yllätyksenä!

Ja hei muutkin voi kysyä kuin Lilyn bloggarit, mutta erityisesti toivomme kysymyksiä muilta bloggareilta, että tiedämme, kenelle vastaamme/kirjoitamme!

Hemuli

Kommentit (43)
 1. Kiitos! Et ole yhtään myöhässä, kun vasta puolessavälissä kalenteria mennään. 🙂 Hyviä kysymyksiä kaikki, kiitos!

 2. Hei kiitos haasteesta ja pahoittelut myöhäisestä osanotosta (syytän lomaa ja gradua!). Mulla on ihan kreisinä kysymyksiä, joten saatte valita, mihin vasteette.

  1. Miten meidän ateistien ja ei-kirkkoon -kuuluvien tulisi käyttäytyä uskonnollisissa seremonioissa? Itse en usko jumalaan, ja jostain syystä rukouksien tai uskontunnustuksen lausuminen tai käsien ristiminen saa mulle aikaan epämukavan huijariolon uskonnollisissa seremonioissa, kuten häissä tai ristiäisissä. Miten ateistin kuuluu osallistua uskonnollisiin seremonioihin? Miten 

  2. Mulla ei ole lapsia, mutta olen ajatellut, että jos niitä joskus saan, mulle on ihan sama, kastetaanko ne vai ei. Saako jostain niin tärkeästä, kuten uskonnosta ajatella näin löyhästi oman lapsensa kohdalla, vaikka itse onkin valintansa tehnyt?

  3.Mitä mieltä olette paavista? Mistä juttelisitte paavin kanssa? 

   

  Toivottavasti joku kysymyksistä innoittaa teissä mielenkiintoa vastata! 🙂 Mukavaa joulunodotusta ja kiitos kivasta blogista <3

   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *