Mitä se musta ajattelee?

whatothersthink.jpegMitähän se musta ajattelee? Se ihana tyyppi, joka ei ole vastannut mun leffakutsuun, vaikka viestin lähettämisestä on monta tuntia. Tai ne tyypit, joiden kanssa olin eilen dokaamassa? Tai työkaverit, kun unohdin hoitaa sen yhden kiireellisen asian? Tai ystävät, joille kerroin, että olen ihastunut toiseen, vaikka olen parisuhteessa? Tai ihmiset kadulla, kun mulla on tämä lyhyt mekko? Tai se tyyppi, jonka kanssa pussailin kuukausi sitten illan päätteeksi, eikä kumpikaan ole ottanut sen jälkeen yhteyttä? Mitä kaikki muut maailman ihmiset minusta ajattelee!?!?!

Toisten ihmisten ajatukset minusta ovat toisinaan pelottava ajatus. Edellä olevat ajatukset eivät ole suoraan juuri minun elämästäni, mutta ne kaikki olen kuullut, ja monia itsekin ajatellut. Vaikka ei olisi kaiken järjen mukaan tehnyt mitään väärää, voi mielikuvitus, ja ennen kaikkea ankaruus itseä kohtaan ottaa vallan ja alkaa siirtää toisten päähän inhottavia ajatuksia itsestään. Yhtäkkiä alkaa nähdä ja kuulla toisten kasvoilla, käytöksessä ja sanoissa piilotettua kettuilua. Ei helvetti, mä olen mokannut kaiken ja kaikki vihaa mua!

Ihmiset voivat olla todella julmia ja tuomitsevia, kyllä, mutta usein ihmisillä on myös enemmän ymmärrys- ja empatiakykyä toisia ihmisiä kohtaan, kuin mitä oma ankara mieli luulee. Suuri osa ihmisistä on avaramielisiä, hyväksyvät kaikkien elämien ja elämäntilanteiden erilaisuuden, vaikka oma elämä ja sen arvot olisivat aivan toisenlaisia. Ihmiset ymmärtävät, että juuri sinä mokaat, erehdyt, unohdat, teet huonoja valintoja, noloja asioita ja epäonnistut, koska niin he tekevät itsekin eivätkä pelkää myöntää sitä.

Toisia tuomitsevan ihmisen on todennäköisesti vaikea nähdä saati myöntää omiakaan mokia, ei hän ole parempi tai mokaile vähemmän, hän ei vain pysty kohtaamaan sitä itsessään. Sellaisen ihmisen ajatuksia sinusta on hedelmätöntä miettiä.

Ja usein siihen, miksi joku ei ole ottanut yhteyttä tai vastannut viestiin, on jokin ihan ymmärrettävä selitys, jolla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että sinä olisit jotenkin vääränlainen. Ja toisaalta ota yhteyttä itse, kysy, muistuta. Oma-aloitteisuus, aktiivisuus, konfrontaatiokyky ja kissan pöydälle nostaminen ovat ominaisuuksia, joita ei voi odottaa vain toisilta. Sellaisella ajattelutavalla päädymme maailmaan, missä kaikki asiat jäävät käsittelemättä ja auki. Kaikki mietimme vain yksinämme, mitähän se musta ajattelee.

Hemuli

suhteet rakkaus ystavat-ja-perhe oma-elama
Kommentit (16)
 1. linda moore
  4.2.2019, 22:27

  Hei kaikki Olen rouva Lisa Monica, Suomesta. Haluan jakaa Jumalan hyvyyden elämässäni niin monta kuukautta, kun yritin saada lainaa internetissä, ja olin huijattu niin, että minusta tuli levoton ja epätoivoinen laina lainaa lainanantajalta verkossa. Mutta kuten Jumala olisi saanut sen, huomasin kommentin ystävältä, jota kutsuttiin Anabeliksi, ja hän puhui tästä laillisesta lainayrityksestä, jossa hän sai lainansa nopeasti ja helposti ilman stressiä, joten hän esitteli minut rahoitusyhtiölle nimeltä George Franklin Loan Company, So hain lainan summaa ($ 900,000.00USD), jonka korko oli alhainen 2%, joten laina hyväksyttiin ja talletettiin pankkitililleni alle 24 tunnissa. Näin sain takaisin jalkojeni ylläpitämiseksi rikki liiketoiminta ja myös maksaa laskut, joten neuvon teitä kaikkia, jotka ovat kiinnostuneita saamaan lainan ilman vakuuksia, ei luottotarkistusta, vain 2%: n prosentin korkoa ja parempia takaisinmaksusuunnitelmia / aikatauluja. George Franklin, voit ottaa yhteyttä heihin sähköpostitse: lindamooreloans@gmail.com
   tai whatsapp: +19292227999

  Rouva Lisa Monica.

 2. Susan Benson
  26.12.2018, 18:43

  Hei ja tervetuloa Sunshine Financial Group Inc.

  Olemme sertifioitu, arvovaltainen, laillinen ja akkreditoitu lainanantaja (oikeudellinen rekisterinumero: 2005/078808/23). Tarjoamme taloudellista tukea kaikille, jotka tarvitsevat kiireellistä lainaa. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainoja, henkilökohtaisia ​​lainoja tai kaupallisia lainoja, ja voimme myös tarjota sinulle lainan projektin aloittamiseksi tai kodin tai auton ostamiseksi.

  Jos olet löytänyt niin vaikeaksi saada oman pääoman ehtoista lainaa paikallisilta pankeilta ja muilta rahoituslaitoksilta, ole huolissasi, koska Sunshine Financial Group Inc on saanut takaisin, kun on kyse lainoista maailmanlaajuisesti.

  AVAINEDUT:

  – Sovelletaan milloin ja missä tahansa.
  – Saat käteistä alle 24 tuntia
  – Lainaa jopa 20 miljoonaa euroa
  – Ei piilotettuja maksuja.
  – Alhainen 3 prosentin korko
  – Saat mahdollisuuden valita takaisinmaksupäivä joko viikoittain, kuukausittain tai vuosittain 1-30 vuotta.
  – Tarjoamme myös sekä turvallisia että vakuudettomia lainoja

  Välittäjät / konsultit / välittäjät ovat tervetulleita tuomaan asiakkaansa ja ovat 100% suojattuja. Täysin luottavaisesti työskentelemme yhdessä kaikkien osapuolten eduksi.

  Jos tarvitset kiireellistä lainaa 24 tunnin kuluessa, kirjoita meille lisätietoja alla olevan sähköpostiosoitteen kautta.

  Sähköposti: (sunshine_fginc@outlook.com)
  Sähköposti: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
  WhatsApp: +447903159998

  Lämpimät terveiset
  Susan Benson (vanhempi lainapäällikkö)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *