Ota riski ja rakastu kirjaan

 

otariskijarakastukirjaan.jpg

 

Koko lailla kirjallisesti- blogin Jenni haastoi minut hauskassa kirjallisten elämysten lahjoituskisassa (haaste lähtöisin Marjikselta). Jenni antoi tehtäväksi kirjoittaa Juha Pihklan ja Esko Valtaojan Tiedän uskovani, uskon tietäväni vuoropuhelukirjasta tänne blogiin. Loistava ajatus! 

 

Nyt voin antaa Jennille kirjan. Haluaisin selvittää olinko jossakin kummallisessa tilassa lukiessani Kim Echlin Kadonneet -romaanin, sillä pidin siitä aikoinaan aivan mahdottoman paljon. Jonkin verran Jennin kirjamakua kuulostelleena tämä ei luultavasti mitenkään suuresti poikkea mukavuusalueelta. Vai onkohan Jenni jo lukenut tämän?

 

Au Naturel – blogin Iisa etsi kovasti kesälukemista ja sai hurjan määrän vinkkejä. Dekkariosastolta olisi kuulemma mahdollista vielä jotain lisätä listaan ja haastankin Iisan lukemaan Camila Läckbergin Merenneidon. Itse luen hyvin harvoin tätä genreä, mutta tuo kirja oli loistava.

 

Tässä haasteen tarkemmat säännöt: 

Jos sinut haastetaan:

1. Joudut lukemaan haastajasi sinulle määräämän kirjan. Jos olet jo lukenut sen, voit pyytää haastajalta uuden kirjan.

2. Vastavuoroisesti sinä saat määrätä haastajallesi yhden kirjan luettavaksi.

3. Samalla voit siirtää haasteen eteenpäin ja määrätä vähintään yhdelle kanssabloggarillesi kirjan luettavaksi. Hän puolestaan saa tämän jälkeen määrätä sinulle takaisin yhden luettavan kirjan. Jos olet todellinen riskinottaja, haasta niin moni kuin uskallat! Muista, että joudut myös lukemaan kirjat, jotka he määräävät sinulle.

Kun lähetät haasteen eteenpäin, kopioi mukaan myös säännöt ja haasteen kuva. Haasteesta saa myös kieltäytyä, jos on jo esimerkiksi ehtinyt tai ei vain halua osallistua. Silloin haastaja voi siirtää haasteen jollekulle toisellle.

 

Tämä päivittyy yhtä aikaa tuolla omassa kirjablogissani, mutta siellä haastan Iisan sijaan Karoliinan Kirjavasta Kammarista.

 

Ps. Illalla luvassa Hemulin juttu kengistä, tää oli tämmöinen extrapostaus. Oletko jo osallistunut 50€ Hope Globe – lahjakortin arvontaan?

 

hyvinvointi mieli kirjat hopsoa
Kommentit (3)
  1. Moikka Minna! Haaste on nyt loppuunsaatettu ja Merenneito luettu. Täällä lisää fiiliksistä haastekirjaani liittyen. Kiitos vielä uudesta dekkarituttavuudesta.

  2. Olen haastettu, kiitos! En ole lukenut tuota kirjaa, joten hyvän kirjan valitsit. Pistän sen + Sallan mulle määräämään haastekirjan lähiaikoina kirjastoon tilaukseen. 🙂 (Tämä on myös kirjastoa tukeva haaste!)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *