Roadtrip: Mikkeli

 

minna_iphone_1260.jpg

minna_iphone_1280.jpg

Lähdettiin Mikkeliin tapaamaan piispa Seppo Häkkistä. Piispanvierailut on meille jo ihan tuttuja, kun oltiin keväällä Helsingin piispan olohuoneessa. Pitkä matka ja syysflunssa verotti joukkoa, mutta 4 meistä pääsi mukaan. Jo junassa muistui mieleen vanha viisaus siitä, miten määränpään lisäksi tärkeä on matkanteko.

minna_iphone_1261.jpg

Piispalle kerrottiin blogiproggiksestamme ja häneltä ei jäänyt huomaamatta miten innoissamme tästä olemme. (Kiitos muuten lukijoille kun käytte täällä, päästiin kehumaan meidän kävijäluvuillakin.)

Keskusteltiin sos.mediasta ja yritettiin innostaa piispaakin bloggaamaan (ei ehkä lily:ssä kuitenkaan). Mitä haluaisitte kysyä piispalta? Millaisista aiheista hän voisi blogata? Näissä me sitten puhutaan kaikenlaista syvällistä opista ja kirkosta:

minna_iphone_1267.jpg

mikkeli_001.jpg

Iloista joukkoa: Merja Vuorikari(piispan teologinen sihteeri), Matteus, Minna T., Seppo Häkkinen, Minna J. ja Hemuli.

minna_iphone_1271.jpg

Mikkelin Huviretki(!!) saa bloggaajilta erityismainnan erinomaisesta lounaasta. Myös piisan tarjoama pulla ansaitsee kiitosta. (Hemuli ei ole kuulemma koskaan syönyt näin paljon ennen kello kahta. Jo oli aikakin.  Ja sit sen verensokeri oli niin korkee et se nukahti.)

hemuli_002.jpgmikkeli_002.jpg

suhteet oma-elama uutiset-ja-yhteiskunta raha
Kommentit (3)
  1. muoks. muoks.

  2. Kiva kuulla Luru! Ihanan positiivista kuvausta, jonka toivoisi toteutuvan monessa paikassa ja tosiaan myös myöhemmin, sitten kun vaihtaa paikkakuntaa. Toivottavasti Lahdessakin sopivaa menoa löytyisi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *