A, B, C, kissa kävelee…

..tikapuita pitkin taivaaseen. Varastan nyt Daisy Dayn Vihreän talon Mimosa -palstalta idiksen. Daisyhän se oli listannut elämänsä aakkoset, ja mun tekee mieli tehdä samoin. Miksi? Koska idis on hyvä ja tekee mieli kirjoittaa, mutta on yö eikä mun päästä irtoa rehellisesti sanottuna yhtään mitään omaa. Että sillä tavalla täällä kertaa. Noniin lets gou.

A niinkuin Apiaani. Hän on mun unelmien täyttymys ja haave, alias Sulo.

B niinkuin biisit. Ilman musiikkia ei voi elää. Moni muu voi kyllä elää ilman mun kuuntelemia biisejä, ja mieluimmin varmaan eläisikin, mutta mä nautin niistä.

C niinkuin cornholiooo. Beavisin ja Buttheadin hokemaa on kiva huudella esimerkiksi bussimatkalla Varissuolle, kun ei ole muutakaan sanottavaa.

D niinkuin donkkaus. Sulo se on koripallisti, ja kun sitä katsoo kentällä, haluaa itekkin palavasti olla superi palloilija.

E niinkuin erakoituminen. Oon kovaa vauhtia matkalla tähän tilanteeseen. Kotona on vaan liian mukavaa. Pitää varmaan räjäyttää täällä pommi.

F niinkuin Fender. Ainut sähkökitaramerkki, jonka nimen oon oppinut, vaikka muusikoita pörrää elämässä liikaakin. Ei kai. Ihan sopivasti.

G niinkuin Gorillaz. Kuuntelen niitten Clint Eastwood-biisiä usein, koska unohdan yhä uudestaan ja uudestaan, miltä se kuullostaa, ja huomaan yhä uudestaan, ettei olisi ollut niin välttämätöntä palauttaa tätä asiaa mieleen.

H niinkuin Helvetia. Eli sveitsiläisten nimitys Sveitsille. Mulla on Sveitsin kansalaisuus, ja lesoan tällä asialla aina kun mahdollista.

I niinkuin illat. Mun parasta aikaa. Aamulla käyn hitaalla, päivällä jos mahdollista vielä hitaammin, mut iltaa kohden käynnistyn pikkuhiljaa.

J niinkuin jätski. On kesä. No further comments.

K niinkuin kääretorttu. Elämäni rakkaus, joka ei koskaan kuihdu.

L niinkuin Linkku. Paras mulle koskaan annettu lempinimi. Limppu on myös ihan hilpeä.

M niinkuin Mummu. Aina mielessä, kurkkii mua taivaasta.

N niinkuin Nelly.com. Suurin syypää siihen, että mun kaappi on täynnä mekkoja ja pankkitili täynnä tyhjää.

O niinkuin Omena. Vielä tuttavallisemmin Omppu, eli minun rakas pieni velimies.

P niinkuin puutarha. Pakollinen valinta, koska musta on tulossa tämän alan ammattilainen. Toivottavasti mun opettajatutor lukee tän postauksen, ja osaa arvostaa mua vähemmän vähän tämän jälkeen.

Q niinkuin Quentin Blake. Mahdollisesti yksi parhaista kirjailijoista, joiden tuotantoon oon tutustunut. Kaikki lähti Matildasta, ja siitä lähtien kiintymys on vaan syventynyt.

R niinkuin road trip. Kesäperinne parhaitten kaverien kanssa. Tän kesän reissu alkaa ylihuomenna.Ei kun huomenna, kello on jo vaikka mitä.

S niinkuin sakset. Ja nimenomaan ohennussakset. Ensimmäinen objekti mun osta-heti-kun-on-rahaa-listalla.

T niinkuin tupakkalakko. Jatkunut jo kaksi vuotta, mutta nikotiinipurkkaan kuluu edelleen enemmän rahaa kuin tupakkaan koskaan.

U niinkuin uudelleensyntyminen. Asia, johon haluaisin uskoa, mutta en tiedä, pystynkö.

V niinkuin valkoviini-inhotus. Sairastuin tähän allergiaan muutama vuosi sitten, eikä loppua näy.

W niinkuin www. Olen muuttunut nörtiksi.

X niinkuin xylofoni. Opin viime viikolla, mikä se on.

Y niinkuin yöunet. Kunnollisia näitä ei ole nähty moneen viikkoon, ja on kova ikävä.

Z niinkuin Zorro. Leikittiin kavereitten kanssa aina lapsena Zorroa, ja arvatkaa, kuka joutui isokokoisimpana olemaan sen hevonen.

Å niinkuin åboriginaali. Näin tänään mummon, jolla oli paidassaan tämä teksti. Ilahduin aivan älyttömästi, koska ite en ole alkuperäinen turkulainen. Thank you  lord.

Ä niinkuin äiti, ei, liian ilmiselvää. Ä niinkuin älyttömyys. Mun hallitsevin luonteenpiirre.

Ö niinkuin öööö-totanoin-moikkavaan.

Kommentit (2)
  1. Kiitoksia:) annoin vaan tulla, mitä ekana pamahti mieleen:] Yöllä ei niin jaksa filosofoida:P

  2. Aikuinen ystävä
    14.6.2012, 10:10

    Kerrankin vähän erilaisia vastauksia tähän Gloriastakin tuttuun aakkosteluun. Mainiota!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *