hyvää kesää, saiskos pesää

On vähän stressiä. Miten mä saan itestäni nätin kesäisen? Tuntuu, että makkaroita on tuhat liikaa, samoin valkoisia ihoalueita. Naamassa levittäytyy maksaläiskän ilkeät pikkusiskot, pisamat, ja meikit valuu hien mukana leuan alle. Vai pitäiskö sanoa leukojen alle, kun kerran lähdin tälle olen-ruma-ja-kamalan-läski-linjalle. Ja sitten tuntuu vielä, ettei mulla ole kätköissäni yhtään hyvännäköistä kesävaatetta, ja rahat on yllättäen taas loppu. Mitäs tekis? Onko mun yksikään ongelma muka joskus jäänyt ilman ratkaisua? Älä luulekaan.

Nämä jenkantanssijan bestikset nyt saa piiloon; ei tartte kuin vetää vatsaa sisään 24/7, ja toivoa, ettei tule eteen tilannetta, jossa pitää vetää henkeä. Kalpeasta hipiästäkin on turha kyllä murehtia; sotken itteni erilaisilla itseruskettavan jämillä, mitä kaappiin on viime kesältä jäänyt, ja saan varmasti aikaan ainakin kymmenen eri ruskean sävyä ja tummuusastetta ympäri kroppaa. Pisamat voi peittää meikillä, jota voi aina lisätä kymmenen minuutin välein. Onhan se ihanan naisellistakin kantaa jatkuvasti koko ehostusarsenaalia mukana. Eipä pääse kukaan enää kutsumaan mua yhdeksi jätkistä, kun käsi kulkee jatkuvasti puuterin ja naaman väliä. Ja vaateongelma ei enää ole ongelma, kun ottaa käyttöön tämän kesän ykkösfilosofian: ruma on nyt kaunista! Vähän on kotitekoiselta kuulostava trendi, mutta eikö itse tehty ole aina valmiina saatua parempi.

Toinen vaihtoehto on ajatella että i-don´t -give-a-fuck ja jatkaa elämää. Mennä rannalle pää pystyssä, vaikkei kroppa välttämättä näytä ihan samalta kuin 15-vuotiaana. Unohtaa turha meikkaus, nauttia niistä pisamista (joista kaikki muut oikeasti tykkää paitsi ne, joilla niitä on), ilahtua uudestaan niistä viime kesän vaatteista, joita tosiasiassa pitää päällään vasta toista tai kolmatta kertaa. 

Ja kolmas vaihtoehto viettää kesä ihan itsensä seurassa, visusti sisätiloissa, katsomatta peiliin ja kuvitellen elävänsä jotain toista vuodenaikaa.

Jokainen voi valita itse. Have a happy summer.

PS. Niin kuin huomasit, otsikko ei liity mitenkään kirjoitukseen. Mutta mihin se liittyy, on parin vuoden takaiset erotiikkamessut, joilla Ron Jeremy oli pukeutunut paitaan, jossa otsikon teksti komeili. Mua nauratutti silloin. Hei hei.

Kommentit (2)
  1. niin ne kaikki kyllä sanoo että ihania on, mutta ite en vaan oo oppinu tykkäämään,oon ehkä vaan daiju:] kiitoksii tsempistä, hyvä et joku jaksaa lukee:P

  2. Pakko väittää hiukan vastaan. Pisamat on ihania ja kyllä, naamani on niitä täynnä.

    Ei muuta purnattavaa, kiitos sun juttuja on hauska lukea!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *