Jes-elämyksiä

…jotka kirjaan tänne siksi, että muistaisin ne vielä huomennakin. Välillä meinaa usko loppua kun päätä särkee, terapeutti rakentaa mulle tyhjästä ongelmia, hevoset säikyttelee (edellinen postaus) ja näytän elävältä kuolleelta päivästä toiseen.

Koulu sujuu ihan sairaan, jopa pelottavan, hyvin. Viime keväisestä laiskuudesta ja ei-mua-nyt-kyllä-kiinnosta-ei-yhtään-asenteesta ei näy jälkeäkään ja mukavan näköisiä arvosanoja tipahtelee. Sulon kanssa ei olla matsattu moneen päivään. Opinnäytetyön teko on hyvällä mallilla, vaikkei vielä voiton puolella. Ja mikä melko siistiä: voitin Osaava Nainen-messuilta kuuden kybän M&M-lahjakortin, enkä puhu suklaasta, vaan vähemmän läskiä keräävästä vaihtoehdosta; siitä kuntosalista.

Oujee. 

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan opiskelu
Kommentit (3)
  1. Osaava Nainen -messut on Turussa joka syksy..kyllä, myönnän, olen turkulainen..O.o …On kuule hyvät messut, kaikkee mitä voi nainen toivoa: dragshowsta ennustajiin:P ..käyppä joskus:] ..ja muaki mietityttää toi M&M, aika hyvä ois kyl Meno&Muskelit..tai MakkaratMenemään..tai MullekinMuskelit tai Miehille&Makkaran-kuoren-näköisiin-trikoihin-pukeutuneille-naisille :B hihi 

  2. ”hevoset säikyttelee (edellinen postaus) ja näytän elävältä kuolleelta päivästä toiseen.” XD

    Kysymyksiä sen sijaan herätti Osaava Nainen -messut. Osaava Nainen…? Ja mistä lienee lyhenne M&M?? Meno ja muskelit?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *