kannattaa vähän pussata

Musta ja mun siskosta on otettu joskus vuonna varmaan ysikolme sellanen video, missä mä oon pukeutunut prinsessaksi, ja mun sisko prinssiksi. Se joutui aina olemaan prinssi tai muu poika, koska mä olin vanhempi ja tietysti määräsin. Aina jos me leikittiin pippelipoikaa ja pyllytyttöä (mikä oli meidän suosikkileikki), niin arvatkaa kumpi mä sitten olin.

Mutta siihen videoon. Mulla on ihanat mummun tekemät prinsessan vaatteet päällä, ja pikkusiskolla prinssin releet ja kruunu. Mä makaan lattialla kädet levällään ja hoen: ”Suutele minua, suutele minua, suutele minua”. Sisko istuu mummun sylissä sohvalla, nyrpistää nenää ja sanoo ”Emmä voi.”

Se on ihana muisto, eikä sellaisista oikein voi kirjoittaa kunnolla. Tekis mieli jakaa se video täällä, mutta kun se on vielä papan arkistoissa veehooässänä.

Aina jos mä haluan vähän suuteloida mun poikakaverin kanssa, mä sanon sillä videolta tutulla äänellä että suutele minua. Toimii muuten aina. Idean saa varastaa! Ja pussailu on kivaa. Jos haluaa hyvän mielen, niin kannattaa vähän pussata. Ja jos ei oo ketään pussattavaa, niin useimmilla on kuitenkin peili. Peiliä voi aina pussata. Sitä mä tein paljon kun olin sinkkukinkku. Siinä näkee samalla, miltä itse näyttää pussaillessa, eikä tarvitse sellasia sitten miettiä, kun joskus pääsee pussaamaan livenä jonkun ihan oikeaa suuta.

Pussailu on sellainen harrastus, josta tulee kahdelle ihmiselle samaan aikaan hyvä mieli, ellei pussaa väkisin. Ja voi sekin yllättää iloisesti. Toinen juttu, millä saa hyvää mieltä, on just niitten vanhojen videoitten katselu. Ja jotta olisi tulevaisuudessa mitä katsoa, kannattaa se kuvaaminen aloittaa jo tänään. Lapset on parhaita malleja, koska ne ei feikkaa, mutta muutkin pätkät on kivoja.

Meillä kävi tänään mun ystävä, yks kolmesta mun parhaasta. Mulla on noin kymmenen hyvää ystävää, sitten parikymmentä sellasta ihan ookoota, ja muutama huono. Mutta siis tämän aarretytön kanssa katsottiin sellaisia videoita, mitä ollaan kaveriporukassa kuvattu monen vuoden aikana. Siellä oli muhammedia rukoilemassa, pätkiä kaverin kotona pidetystä muotinäytöksestä (kannattaa joskus kokeilla laittaa pikkuhousut päähän, se poistaa estoja), ninjajänistä kaatuilemassa, rapukävelyä elixian parkkipaikalla, eroottisia käärmeenlumoojatansseja ja aika paljon kaikkea, mitä en muistanut koskaan tapahtuneenkaan.

Täytyy ehkä hankkia kunnon kamera, kun voitan ens keskiviikkona viking lotossa. Mutta sitä ennen tyydyn pussaamaan.

NIIN! JA ARVATKAA KUINKA ILOSEKSI TULIN! Jokunen ihminen oli tykännyt mun aiemmasta kirjotuksesta!!!!vau!!Tuli ihan hullun hyvä mieli, kivoja kilttejä ihmisiä:)))) Ja mä sain ekan kommentinkin!!HIhihii ilon päivä! mä otan vähän euroshopperin kolaa ja juhlistan iltaa hapankorpuilla:))))) kun karkkia ei ole

Kommentit (2)
  1. se oli meidä ihan omakeksimä leikki TIETTY! siks se oliki niin hyvä:] 

  2. mikä ihme on pippelipoika ja pyllytyttö???????

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *