Menovinkki viikonlopuksi (varsinkin pääkaupunkiseutulaisille…onko se sana?)

Itse en ole Helsingistä, vaan Turusta, Suomen takapuolesta. Mutta olin tämän päivän töissä Helsingin messukeskuksessa Outlet Expo -messuilla, ja kyllä kannatti! Paitsi olla töissä, myös kierrellä muilla osastoilla. Mielettömän hyviä tarjouksia, varsinkin naisille! Suosittelen! Järjettömän edullisia kosmetiikka-, koru-, kenkä- ja laukkulöytöjä ja vaikka mitä muuta ihanaa. Mene, mene jos voit:) Messut jatkuvat koko viikonlopun.

Samaan aikaan Outlet Expon kanssa oli meneillään kotieläinmessut, kädentaitomessut ja jotkin metsään liittyvät messut (viimeiseen en niin paneutunut, wonder why).

Kädentaitomessuilla pääsi kokeilemaan kaikenlaista kivaa diy-juttua aivan omin käsin. Mua kiinnosti ainakin posliininmaalaus ja korttien teko leimasinpainannalla. Plus Novitan osasto oli taas jotain aivan ihanaa!

Metsämessut meni hieman ohi, mutta annettakoon se minulle anteeksi. Kiitos.

Ainoastaan niillä kotieläimilllä oli kyllä aika tukalat paikat näytillä meluisissa messutiloissa. Olin niistä vähän huolissaan. Väkeä oli kuin pipoa ja eläimet möllötti karsinoissaan. Ei ihme, että vasikat, ponit, lampaat ja koirat oli vähän hermostuksissaan. 

Mutta siis kyseessä melko makoisat messut, jos ei oteta lukuun tuota eläin-miinusta.

 

Kommentit (2)
  1. oli kyllä mukavat:)

     

  2. jooo.. tosi hyvat messut suosittelen myos.. yllatyin positiivisesti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *