Millainen supersankari olisit?

Oli vähän inspikset hukassa. Pörräsin netissä, ja verkkokalvoille syöpyi (älä herran nimessä kysy miksi) kuva Jack Blackistä kalsareissa ja viitassa. Jos se isomahainen pelleilijäveikkonen onnistuu muistuttamaan supersankaria, niin ehkä minäkin. Ja sinä. 

Jos lähtisin nyt supersankarin uralle, mitä mun upeista ominaisuuksista lähtisin kehittelemään? Mustasukkaisuutta? Kuviteltua ylipainoa? Feikkiröyhtäilyä? Ehkä ei. Neuroottinen, taukoamatta röyhtäilevä viittailmestys tuskin vakuuttaisi ketään. Varma ei voi tietenkään olla.

Ambitioita olisi myös lentämispuolelle. Oon taitava ainakin näkemään unia lentämisestä, ja ne unet tuntuukin ihan todelta! Oon varma, että jos joku ihminen joskus saavuttaa lentotaidon, niin se oon kyllä minä. 

Nyt meillä on neuroottinen, röyhtäilevä ja lentävä objekti. Vieläkö muuta? 

Tietysti voitaisiin lähteä siitä olettamuksesta, ettei mun tarvitsisi kehitellä mitään taitoja, vaan saisin ne kuin ihmeen kaupalla. Jos vaikka altistuisin sopivasti ydinjätteelle tai gammasäteilylle, seurauksena voisi olla jotain ennenkuulumatonta. Vaikka se, että voisin valita omat supervoimani, jotka vain ilmestyisi mulle.

Tietysti haluaisin olla erilainen kuin tutut supersankarit (niistä ei kyllä kukaan juuri röyhtäilekään, mutta..), eli olisi keksittävä jotain uutta. Olisi niin kiva lentää, mutta se on jo niin kulunut juttu. Ilma on siis elementtinä nyt poissuljettu. No, vesikin on kiva asia.

Voisin olla yliluonnollisen hyvä vaikka sukeltamisessa, tai kulkisin veden pinnalla niinkuin laiva mutta nopeammin. Ei kun kelluminen! Joo. Voisin osata kellua pelkän pään varassa. Vapiskaa, Teräsmies, Batman ja Kissanainen!

Kukaan tutuista supersankareista ei muistaakseni myöskään laula. Mikä idea! Olisin supersankari, joka laulaa niin kovaa, korkealta ja huonosti, että viholliset murskaantuisivat samantien. 

Voisin olla myös yliluonnollisen ruma. Niin kamalannäköinen otus, että pahiksilta puhkeaisi silmät pelkästä vilkaisusta. Jep. Valmista tuli.

Joten jos jossain posahtaa ydinvoimala, älä turhaan hämmästy, jos uintireissulla vastaan kelluu pään varassa harvinaisen ruma tyttö, jonka ääni on kamalampi kuin vaarin hautajaisissa laulaneella Irma-tädillä.

Millaisiahan olentoja mä voin odottaa kohtaavani sen saman ydinvoimalaonnettomuuden jälkeen, jos muillakin on vapaus valita?

Kommentit (1)
  1. JES! Loistava idis:D Taitaa olla just naisille ominaisinta puhua niin paljo että siitä sais supervoiman, ja super-halkama, mulle kans!:] Morjenstan, kun kellun sun ohi ku pyöräilet menemään ydinräjähdyksen jälkee! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *