Miralle

Määhän saan kirjotella täällä uuessa Lilyssä ihan mitä huvittaa ku ei näitä kukaan löydä eikä lue:D Excellent! Ystäväni ja kultaseni Mira, kun sinä ainoana luet tämänkin postauksen, niin muista tykätä bliiz! Kirjoitan sulle tästä lähin suoria kirjeitä tänne, pysyy takuulla meidän välisinä!

Kyllä ahdistaa. Lidlistä oli mun lempparivissy loppu ja muutenkin on vaikeaa. Sain tosin pestä teillä pyykkini, mikä ilahduttaa kivistä sydäntäni, mutta nyt kun olen kotona jälleen, muistan taas katkerana, etten omista kuivaustelinettä. Eli ripustan pikkuhousut tuolin selkänojalle, sen ainoan tuolin, jossa selkänoja on. Muut kosteat vaatekappaleet heitän ovien päälle, sukat ehkä patterille. Jos tila ei riitä näinkään, levitän loput rätit lattialle; ei se edes ole kovin pölyinen.

Oon peloissani, koska, no…tiedät, kenestä oon huolissani. Miksei omasta voimasta voi siirtää osaa tarvitseville, koska vaikka oon hetkellisesti heikonoloinen, kyllä multa riittäis tosiasiassa poveria useammallekin. Sullekin, jos tarvitset.

Juhannus ei oo mun lempijuhla, ja sekin tuossa on tuloillaan, hitto. Ajattelin vielä viime viikolla laittaa ranttaliksi Nauvon satamassa, mutta nyt huvittaisi vaan juosta pakoon, jollekin kaukaselle kalliolle, mihin ei humalaisten möykkä kuulu, ja tuijottaa veteen. Kompromissina luultavasti puen pelastusliivit bikinien päälle ja leikin itsekseni vesirajassa jo mainitun sataman vedessä, johon känniääliöt kuseksii jahtiensa kansilta. Iltapalaksi syön paketin ryynimakkaraa ja nukahdan toivottavasti tuhat kertaa nopeammin ku viime öinä.

Onneksi aamulla on terapiatapaaminen. Kaadan taas kaiken loan sen ihmisen päälle, jolle ihmismielen kaatopaikkana toimimisesta maksetaan hurjia summia per 45 minuuttia. Ajattelin jättää sinne osan huolistani, sitten puhdistumista buustatakseni lukea vähän elämäntaito-oppaita ja kirjoittaa asioita pois mielen päältä. Toivotaan että tätä kaikkea seuraa great success. Suruttomuus.

Halasin sua noin puoli tuntia sitten, mutta haluisin taas yhen halin. Tulis tarpeeseen. Jos näet tämän, niin lähetä ainakin ajatushali, koska nyt on puute, ja paha. Hyvää yötä jeesus myötä jne. Juduluu, soitellaan hanibani.

Kommentit (3)
 1. Juhannus on ihan kohta ohi! Maanantai koittaa nopeammin ku uskotkaan. 😉 Purat kaiken heti aamusta terapeutille ja paperille ni on helpompi jatkaa päivää. Haistatat perseet Juhannuksesta nipottaville ja siirrät kaiken vastuun jonkun muun niskoille. Mieti , murehdi ja sure sitä yhtä ja sitten myönnät itelles, että sä et voi/voinut auttaa sitä , eikä se ole sun syys,että niin kävi!

  Ja viimisenä neuvona KAIKKEEN:
  -Älä ajattele sitä ja ota itteäs niskasta kiinni! 😉

  Love u bebe <3

  1. mä otan niskasta enkä ajattele, PARHAAT NEUVOT IKINÄ senkin paskiainen<3 lavjuu! huolenaiheuttaja on hyvissä käsissä eikä mua pelota se asia enää:) juhannukselle pitkät ja katse maanantaihin! näin teen, kiitos rakkauteni, juul pii in mai haaart

  2. ps. laitikko sofian ja lassen dikkaamaan tätä 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *