Viikon (jopa ’Vuoden’) Feel Good -vinkki

Aiemmin oon julistanut kirjoittamisen (mielen-)terveydellisiä vaikutuksia. Kirjoittaminen sai kuitenkin kilpailijan, kun mulle suositeltiin erittäin luotettavalta, itseoppineen ihmispelastajan taholta toista stressin/ahdistuksen/väsymyksen/kauhunpoistokeinoa. Ja se toimii! Nyt siksi, ihan siksi, että sinäkin siellä voisit paremmin, tai ainakin vähemmän huonosti, aion paljastaa tämän uraauurtavan metodin.

Kyseessä on jo osittain unholaan joutunut itsehoitokeino, jota on mielestäni väheksytty ihan syyttä suotta. Kyseessä ei ole mikään humpuukihomma. Tämä voi parantaa olon jo noin kolmessa minuutissa. Mutta maksimaalisen tehon saavuttamiseksi suosittelen toistoa toiston perään. No niin. Oletko valmis? Ai et, no, mennän silti. Tässä se tulee:

Nyan Cat. Kyllä. Ihan se originaali. Ei mikään” paranneltu” tai remixi. Soita sitä akuuttiin ahdistukseen tai pahaan oloon, helpottaa noin 98 prosentin varmuudella. Ja niinkuin monessa muussakin asiassa, enemmän on enemmän. Soita niin kauan kunnes stressi ja muut ikävät tunteet haihtuvat. Itse soitan sitä nyt ehkä 11:sta kertaa putkeen, vaikka olin jo noin kuusi soittokertaa sitten jo paremmassa hapessa kuin moneen päivään.

Sivuvaikutuksena saattaa tosin esiintyä parinkymmenen annoksen jälkeen lievää ärsyyntyneisyyttä, mutta onhan se nyt parempi kuin ahdistus.

Kommentit (5)
  1. Eerika ja Vierailija, oon ilonen että teki löysitte tämän:) Ei siinä pysty olemaan naama nurinpäin, ku Nyan-kissa juoksee:]

  2. Kyllä,hymyilin!(..ja minäkään en tiennyt aluksi mikä tää on..)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *