Kuulumisia ja kuvaprojekteja!

Olen tässä lähiaikoina puuhannut pari kivaa projektia kasaan, joista molemmat sitten kokonaisuudessaan sijoittuvat maaliskuulle. Ekana kuvattiin Hyvinvointikeskus Huumalla treenikuvia Iisalle, joka kirjoittaa Meren kainalossa-blogia, ja pyörittää Huuman Hypoxi-studiota! Kuvista tuli ihan tosi onnistuneita, etenkin eräästä Iisan visioimasta otoksesta, johon liittyi magnesium-pöläys! Tässä muutama behind the scenes-kuva:

_MG_6211pieni.jpg

_MG_6222pieni.jpg

Toisena proggiksena oli maaliskuun ekana päivänä avautuvan Yogelina-joogastudion tilojen ja fiiliskuvien otto. Menen vielä takaisin päivänvalossa, sillä näkymä studion ikkunoista on todella kaunis näin lumisella säällä. Tässä kuitenkin vähän kuvasaldoa tältä illalta:

_MG_64321pienipieni.jpg

_MG_64361pienipieni.jpg

_MG_64581pienipieni.jpg

_MG_63691pienipieni.jpg

Me ollaan huomenna puolilta päivin menossa Ellen ja Markon kanssa Vellamoon, jossa lyhyen museokäynnin jälkeen olisi tarkoitus osallistua värikylpyyn! Elle pääsee siis maalaamaan(/sotkemaan) marjoilla ja kiisseleillä muiden vauvojen kanssa. Ohjeistuksessa luki, ettei itse prosessia saisi kuvata, mutta otan kameran kuitenkin messiin, sillä lopputuloksen saa kuulemma ikuistaa. Saatan yrittää ottaa pari salakuvaa taiteilijasta, kun kukaan ei nää. 

Otettiin tänään nopsasti pari kuvaa Elpukasta kelteisillään, noin niinkuin kahdeksan kuukauden iän kunniaksi. Ellepä ei olisi halunnutkaan yhtään istua paikoillaan, ja kuvaus oli extrahaastavaa. Suutarin lapset ja sitä rataa… Tässä kuitenkin yksi säädyllisimmistä otoksista:

_MG_8089pieni.jpg

Semmonen tättähäärä

Hei kotkalaiset! Käykääpäs tsekkaamassa Jussin jättikirppiksen pöytä 75, sieltä löytyy vauvanvaatteita ja sisustustavaraa ja joitakin asusteita ja koruja sopuhintaan <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *