Laatuaikaa aviomiehelle vol. 129840

paasiainen_187v.jpg

Me päätettiin viime lauantaina lähteä Vaustiin leipäviikkojen innoittamana. Oltiin kuolattu netistä valmiiksi jo erilaisia sandwich-vaihtiksia ja maha muristen köröteltiin kaupunkiin ilta-auringossa.

paasiainen_192v.jpg

Ai kauhee noit mun poskia…

paasiainen_193v.jpg

paasiainen_194v.jpg

Nyt vihdoin muistin taltioida jotenkin tuon elämääkin maukkaamman viinin nimen! Saakohan sitä alkosta?

paasiainen_195v.jpg

paasiainen_196v.jpg

Aika tuntuu aina pysähtyvän kun oot tilannu ruokaa ja jäät odottelemaan sitä. Me otettiin alkupalaksi mulle emmental-etanoita ja Markolle Vorschmackia. Nom nom nom!

paasiainen_199v.jpg

Luulen että noi leivät koituivat mun kohtaloksi, mutta ne oli niiiiiin rapeita, ettei niitä voinut jättää syömättäkään! <3 Etanat oli myös just eikä melkein mun makuun.

Pääruoaksi otettiin siis teemaviikon mukaisesti leivät, Markolle lohikappelileipä parsalla ja hollandaise-kastikkeella, ja mulle BLT. Seriously you guys, se oli VALTAVA! 

paasiainen_200v.jpg

paasiainen_202v.jpg

Mun leivän kylkeen tuli siis myös ranut, joita en valehtelematta jaksanut syödä kuin ehkä kolme kappaletta. Ja miä en KOSKAAN jätä ranuja! Syön mäkkäriateriastakin ne aina ensin koska rakastan niitä niin syvästi… Nyt kävi näin:

paasiainen_204v.jpg

Mun leivän pohjalla ollut majoneesi oli niin sikamaisen hyvää, punasipulit makeita ja avokado kermaista, että ahdoin lähes väkivalloin koko annoksen kupuuni! Ranskalaiset jäivät Markon syötäväksi. Oli siis niin törkeän maukasta, että vieläkin vesi herahtaa kielelle pelkistä kuvista!

paasiainen_206v.jpg

Miä olin ihan liian täynnä ottaakseni muuta jälkiruokaa kuin teetä, mutta Marko tilasi vielä suklaakakkua ja jäätelöä. Oli kuulemma taivaallista sekin. 

Ainakin Vaustin fb-sivujen kansikuvan mukaan leipäviikot jatkuvat vielä, joten kiiruhtakaas ihmeessä maistamaan klassikkoleipiä! Ehdottomasti pöytävarauksen arvoista, jälleen kerran :)

suhteet oma-elama rakkaus ruoka-ja-juoma