Mun tytöt ja Klubin brunssi

040p.JPG

Mun ystävä Suvi asuu Hollannissa, ja aina kun hän lentää Suomeen käymään, tapaamme hyvän ruuan merkeissä samalla porukalla. Tällä kertaa päädyimme brunssiin, ja paikaksi valikoitui Kotkan Klubi. Olen itse käynyt illallisilla (ja yksissä häissä) Klubilla aiemmin, mutta brunssia en ollut vielä kokeillut.

008p.JPG

001p.JPG

Puitteet olivat ainakin ihan vimosen päälle! <3

002p.JPG

Valitsimme kivan pöydän, istuimme alas ja tarjoilija kaatoi meille lasilliset skumppaa! Lilli sai kaksi, koska Lilli on Lilli. Jokainen meistä tiesi, että sivistynyttä keskustelua oli ihan turha viritellä, ennen kuin meillä olisi ruokalautaset naaman edessä, joten lähdimme samantien tutustumaan ruokatarjontaan.

003p.JPG

*drool*

004p.JPG

005p.JPG

006p.JPG

Salaattibaari oli tosi jees; tykkäsin paistetuista kasviksista, papusekoituksesta ja juustokuutioista. Otin salaatille ihan oman lautasen, ja söinkin sen tyhjäksi ennen mitään muuta.

007p.JPG

009p.JPG

010p.JPG

011p.JPG

012p.JPG

Hedelmiä rohmusin myös reilusti, ja omaksikin yllätykseksi söin ne kaikki (paitsi yhden siivun verigreippiä jätin, kun luulin, että se oli veriappelsiini ja happamuus yllätti minut täysin). Pyrin muutenkin pysyttelemään vähän kevyemmällä linjalla, sillä olin sopinut treenitreffit ystäväni Lenin kanssa heti brunssin jälkeen. 

013p.JPG

014p.JPG

015p.JPG

016p.JPG

 

018p.JPG

019p.JPG

020p.JPG

021p.JPG

022p.JPG

023p.JPG

024p.JPG

025p.JPG

Pannacottaa coctail-lasissa <3 Sikahyvää!

026p.JPG

Tiesittekö, että rosmariinin tuoksu on mun lempituoksujen top kolmosessa! Sieltä löytyy myös suihkunjälkeisen miehen ja hyvän partaveden yhdistelmä, sekä voissa paistetun ruoan tuoksu. Rosmariini tuoksuu ylelliselle kylpylälle!

028p.JPG

029p.JPG

031p.JPG

032p.JPG

033p.JPG

Mun ystävä Mira on keliaakikko, ja hän mainitsi gluteenittomuudestaan tarjoilijalle. Hetken ruokailtuamme keittiömestari toi pöytään ihanan, pienen jälkiruokalautasen pelkästään Miralle, jossa oli jälkiruokapöydästä tuttuja ruokia gluteenittomina versioina. Mira kiitteli tätä myöhemmin, ja kertoi, että useassa ravintolassa tarjonta on ollut paljon suppeampaa, jos ei jopa olematonta. 

037p.JPG

035p.JPG

039p.JPG

Istuttiin pitkään, syötiin hartaasti, juoruttiin, naurettiin ja hajoitettiin porukalla muutama astia. Arjen pyörityksessä tällaiset puhtaasti aikuisten hetket ovat kullanarvoisia, ja näitä tyttöjä on aina ihana nähdä. Klubin brunssi oli maukas, kattava ja tunnelma tosi viihtyisä! Tiedän yhden nimeltämainitsemattoman aviomiehen, jonka varmasti vien brunssille asap. 

041p.JPG

Peukku brunssille, suukko tytöille <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *