Sisustuksen yksityiskohtia..

Olennaisuuksia

Muutosvimmassa vaihdoin makkariin harmaiden (ja kaikessa rehellisyydessä tylsien) henkkamaukkaverhojen tilalle Hemtexistä hankitut, hyvinkin Laura Ashley-henkiset kukkaverhot. Ne tuovat lämpöä muuten niin monokromaattiseen (what a big word!)  huoneeseen.

Uusi sohvapöytä in action! Kuvasta suorastaan kiljuu kaikki lavastaminen kun ei meillä oo koskaan noin siistiä, mehutkin juodaan suoraan purkista. Pahoittelut myös joka ikisen tekstiilin ryppyisyydestä. En edes tiedä missä meidän silitysrauta on.

Hohhoi ja sisustusblogikuva.

Vaihdoin tuon kiitoskortti-ketjun (tilattu Talo maalla-nettiputiikista) ikkunaan roikkumaan. Vihaan noita beigejä verhoja...

.. mutta noita ipanoita rakastan <3

Petasin vihdoin alastoman puusohvan paksuin peitoin. Noille tyynyille pitäis saada vielä päälliset mutta Ikean valikoima on melko nihkeä. Ehkä voisin käydä teettämässä ne Eurokankaassa. Tuskin se mansikoita maksaa?

Hyllyn päällä nököttää mun papan vanha puuauto, jonka olen saanut säilytykseen. Meinasin käyttää sitä rekvisiittana lapsikuvauksissa mutta en kestäisi sen rikkoutumista. Joo musta tulee just sellanen äiti joka nostaa kaikki hienot lelut korkealle "koristeiksi" eikä niihin saa ikinä koskea. Ja kädet pitää pestä ennenku läämää kaikki ovenpielet ja kaapit. Sitte salaa ite pyyhin likaset kädet housuihin ku lapsen silmä välttää. Muaha!

Käväisin mun isän luona iltapäivällä viemässä hääkuvia ja matkalla noudin Anttilan ryysiksestä niihin kehykset.. Meidän ystävä Toni oli esiintymässä Seppälän Teemun kanssa (joka muuten julkaisi loistobiisin keväällä, sen löydätte täältä) ja kerkesin napata pari kuvaa viimeisen biisin aikana:

Iskällä pääsin luonnollisesti valmiiseen pöytään. Menu koostui tällä kertaa sorsapaistista ja itsetehdystä perunamuussista, sekä jälkiruokana tarjoiltiin vastapaistettua omenapiirakkaa. Nappasin sapuskoista ja sisustuksesta muutaman taidekuvan ennenkuin iskin kiinni.

Kerjäläinen toivomassa et joltain tippuis jotain.. 

Oh nom <3

Oh nom vol.2 <3

 

Tällä hetkellä me viritellään tulta takkaan ja korkattiin just sipsipussi ja pari dippiä. Jouduttiin skippaamaan tänä iltana tuossa lähistöllä järjestettävät grillibileet ku Marko on vähän kipeänä, ja otetaan tästä koti-illasta nyt kaikki irti!

Kertokaas jos teillä on toiveita postauksien suhteen, otan ideoita mielelläni vastaan! <3

 

- Milka

Kommentit

Siina Leppä

Maailman parhaat ipanata <3 Ja teillä on kyl tosi kivan näköistä kotona! Miä tykkään!

Kommentoi