Sushijengi, auuuuuuu!

Miä rakastan sushia. Rrrrrrakastan! Voisin syödä sitä joka päivä. Kotkasta ei saa tuoretta sushia, ainoa tapa herkutella on noukkia citymarketin pakastealtaasta Pirkan lajitelma pahvinmakuisia makeja ja nigirejä. Ihan kamalia. 

Ystäväpariskunta sai lahjaksi sushi-kitin joskus vuosi sitten ja ollaan puhuttu tuhat kertaa että tehdään joku ilta ite sushia ja napostellaan. Nyt otin härkää sarvista ja Nelli hilpaisi meille lauantai-iltana tarvikkeiden kera 🙂

Olin tehnyt valmiiksi jo riisin tällä ohjeella (ihan hirveen pitkäveteistä puuhaa) ja Nellin tultua ruvettiin heti rullailemaan levälevyjä. Laitettiin väliin kurkkua ja miedosti graavattua lohta sekä toisiin rulliin kurkun lisäksi ravunpyrstöjä. MUMS!

Tässä muutama kuva:

p1020442s.jpg

p1020444s.jpg

Voi luoja ku noista tuli hyviä! En enää koskaan syö pakastesushia, se on ihan saletti! Riisin valmistuksen poislukien koko prosessi oli tosi helppo ja nopea, ja yhden ihmisen annoksen hinta ei päätä huimaa. Näitä on helppo tehdä paljon kerralla esim. illanistujaisiin ja rullissa oleva riisi täyttää kivasti mahaa, eikä esim. 10 palan jälkeen jää todellakaan nälkä. Palojen kanssa nautittiin inkivääriä ja wasabia sekä tietysti soijakastiketta. Miä voisin juoda soijaa pullosta, rakastan sitä suolaista makua. 

Näitä teen ehdottomasti jatkossa ainakin kerran kuussa, pientä arjen luksusta.. <3

puheenaiheet hopsoa ruoka-ja-juoma diy
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.