Äitiyspakkaus saapui

Otsikkokin sen kertoo mistä tällä kertaa kirjoitan. Katsotaan kuinka tämä kuvien lisääminen päivitykseen onnistuu, vai meneekö mulla hermot 😀 

Minulle oli heti selvää, että varsinkin kun odotan esikoistani niin haluan ehdottomasti avustuksen pakkauksena, en rahana. Ja uskon, että jos joskus lisää lapsia siunaantuu niin pakkauksen otan silloinkin. Jotenkin tämä on konseptina niin ihastuttava ja hieno asia, että haluan sen ihan konkreettisesti hyödyntää. Olen jo vuosien ajan ollut utelias näkemään mitä äitiyspakkaus minäkin vuonna pitää sisällään, ja olenkin käynyt Kelan sivuilla sisällöt aina kurkistelemassa. Vuoden 2017 pakkaus viehätti itseäni kovasti, ihastuin varsinkin sen sisältämään pöllökuvioiseen peitemakuupussiin, sillä onhan Auroran (ja kahden keskeytyneen raskauden) yhtenä työnimenä ollut Pikku Pöllö! Olinkin salaa hieman harmissani, kun tuo kyseinen pakkaus jäi saamatta, varsinkin kun tämä 2018 vuoden pakkaus ei herättänyt samanlaista ihastusta kuvien perusteella. Ystäväni kuopus syntyi marraskuussa-17 ja heillä siis on tuo vanhempi pakkaus, joten hän lupasi antaa meille sen pöllökuvioisen makuupussin ja ottaa vaihdossa tämän vuoden 2018 lammaskuvioisen, joka tämäkin tosi suloinen kyllä. 

Aluksi mietin, että venytän äitiysavustuksen hakemista mahdollisimman pitkään. Pelotti ajatus siitä ettei kaikki olisikaan hyvin ja sitten olisi iso äitiyspakkaus näkösällä pyörimässä. Avustustahan ei voi edes hakea ennen kuin on se 154 raskauspäivää täynnä mutta ajattelin, että odotan ihan viimeiseen asti ennen kuin laitan hakemuksen Kelaan. Vaan jotenkin se mieli tässäkin kääntyi sinne plussan puolelle ja päätin, että what the heck, tätä riemua multa ei kyllä kukaan vie vaikka mitä tapahtuisi! Säilötään se laatikko vaikka sitten jonnekin varastonperukoille jos niikseen tulee, mutta tästä ilosta minä aion päästä nauttimaan! 

Niinpä laitoin hakemuksen Kelaan muutama viikko sitten ja tällä viikolla sitten noudimme miehen kanssa pakkauksen lähimarketista innosta piukeina! 

IMG_20180824_194417.jpg

Tuntui ihan samalta kuin jouluna!

IMG_20180824_195036.jpg

  Ensimmäinen kurkistus kannen alle.

IMG_20180824_195437.jpg

Meidän 6v. kaniherra Täpläkin pääsi heti tekemään tärkeää laadunvalvontaa! 

IMG_20180824_200629.jpg

Oli kyllä jotenkin tosi ihanaa päästä hipelöimään yksitellen jokaista tuotetta! 

IMG-20180824-WA0014.jpg

Pakkauksen tuotteita purettuna. Pahoittelut petaamattomasta sängystä, mulla on selvästi vielä treenattavaa tämän kuvien esillepanon kanssa 😀 

IMG-20180824-WA0016.jpg

Aivan ihastuttavia kuoseja oli tämän vuoden pakkauksessa kyllä!

IMG-20180824-WA0017.jpg

Näihin puolipotkareihin liittyy hauska tarina. Aurora on eräässä ultrakuvassaan sellaisessa asennossa, että hän näyttää aivan pingviiniltä (voin julkaista kuvan jossain vaiheessa). Eräässä ryhmässä hän saikin sitten työnimekseen Pingu. Ja nyt sitten pakkauksesta paljastui samalla kuosilla olevat puolipotkarit 😀 

IMG-20180824-WA0018.jpg

Yhdet omat lempparit.

IMG-20180824-WA0019.jpg

Nuo huopatossut on kyllä söpöimmät ikinä! 

IMG_20180825_130727.jpg

Valkattiin Siipan kanssa vielä omat suosikkimme pakkauksesta ja tässä ne yhteiskuvassa. Alimmaisena harmaa karhu-pupu -kuosinen kevyttoppahaalari, pingupöksyt, sydänpöksyt, sateenkaarisukat- ja tumput, norsupehmoriepu, kissabody, erityisesti Siipan mieleen ollut kaupunkibody, huopatossut, eläinkuosinen univiltti, maistelututti sekä raidallinen unipussi. 

Pakkaukseen livenä tutustumisen jälkeen olenkin sitä mieltä, että oikeastaan tämä tämän vuoden pakkaus onkin paljon mieluisampi ja kivempi kuin se viime vuotinen. Ei harmita siis enää lainkaan, että se jäi saamatta. 

Auroralla alkaa olemaan nyt tosi paljon jo kaikenlaista, olen hieman höpsähtänyt kirppareilla varsinkin vaatteiden suhteen. Mutta kun ne vaan ovat niiiiin kivoja ja ihania ja edullisia! Saa nähdä pääsevätkö kaikki ihanuudet edes käyttöön asti, teen jossain vaiheessa postauksen Auroran vaatevarastostakin kyllä. Viime aikoina ollaan saatu myös paljon kaikenlaista muuta vauvatarviketta, hoitoalustoja, vaippoja, lakanoita, peittoja…Auroran mumma ja kummitätikin olivat juuri ostaneet tytölle vaatteita, hoitoalustan ja minulle imetystyynyn. Meillä on isommat hankinnat vielä täysin tekemättä, mutta aivan kohta on pakko ainakin se lipasto hommata, että saadaan nämä vaatteet jonnekin mahtumaan. Hoitopöytää meille ei tule, sillä koen sen epäkäytönnöllisenä ja tarpeettomana meille. Hoitoalusta kylppärissä pesukoneen päällä toimii varmasti oikein hyvin, sillä siellä ne vauvan pesutkin hoidetaan. Vaunut ja sängyn ehtii myöhemminkin, sillä niille ei edes ole käyttöä Auroran ekoina viikkoina kun ollaan kuitenkin varmaan melko pitkään sairaalassa. Mutta palataan näihin hankintoihin myöhemmissä postauksissa, tässä kaikki nyt tältä erää. 

Kuullaan taas 🙂   

Kommentit (1)
  1. Toivottavasti kaikki on hyvin, olen seuraillut blogiasi..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *