TOP 4 tapaa hoitaa työmatka tyylillä kun kotona on pieniä lapsia

1. Kysy miten kotona menee
Soita, tekstaa, Twiittaa, Skypetä, tyyli on vapaa, mutta ele pakollinen: osoita kiinnostuksesi kotijoukkojen kuulumisista joka ikinen päivä. On tarpeeksi hankalaa olla puolitoista viikkoa yksin hoitovastuussa, vielä pahempaa on jos tuntee ettei matkaavaa puolisoa kiinnosta – määräaikaisen mutta kuitenkin- yksinhuoltajan kurjuus vesirokkoepidemian keskellä ja lasten ikävä. Soita kotiin, kysy mitä kaikille kuuluu, miten lapset voivat, miten puolisosi voi ja kuinka ikävöit heitä – olkoonkin että soitat juuri seminaarin viimeisen päivän kunniaksi järjestettyjen uima-allasbileiden pukuhuoneesta ja tunnet cocktailien aikaansaamaan euforian saamaan sinut onnellisemmaksi kuin olet kotona vaipparallissa tuntenut moneen kuukauteen. Osoita sympatiaa väsyneelle puolisolle, osoita lasten ikävöintiä, muistuta kuinka kivoja tuliaisia olet kaikille ostanut (olethan!) ja tadaa – homma on hanskassa ja voit palata takaisin hyvillä mielin drinkkisi pariin jättäen kotijoukkoihin on lohduttavan tunteen siitä, ettei isi malta odottaa kotiinpääsyä perheen pariin.

2. Älä hehkuta reissua Facebookissa.
No daa! Olkoon kuinka lämmintä, kaunista, viehättäviä ihmisiä, All inclusive hotelli, mitä tahansa, on tunteetonta antaa kurahousuja seuraavaa päivää varten pesevän ja makaronilaatikolla elävän puolison lukea elämästä aidan toisella puolen. Kun olet tuonut hyvät tuliaiset ja antanut puolisosi levätä vuorostaan, voit mainita parilla sanalla että olihan siellä ihan kivaakin ja näyttää pari neutraalia kuvaa maisemista.

3. Muista tuliaiset
Ei niin lyhyttä reissua ettei tuliaisten tuojaa katsottaisi hyvällä. Suklaata, kaunis koru, hajuvesi tai laukku puolisolle ja tietysti jotain kivaa lapsille. Onhan kotona ollut puoliso käyttänyt ”sitten katsotaan mitä kivaa isi tuo kun olet kiltisti” – porkkaanaa jo lähtöpäivästäsi saakka.

4. Anna puolisolle vapaapäivä kun olet takaisin remmissä
Vie hänet syömään, päästä kampaajalle, anna nukkua pitkään. Rauha palaa maahan, puolisosi syke laskee ja sinä olet sankari vaikka sinulla olisikin ollut ihan mukava viikko pois kotihommien keskeltä.

suhteet ystavat-ja-perhe tyo matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *