Koti on myyty.

Koti myyty!

 

Rahat tilillä, mutta mieli maassa. Pahinta oli se, että kaikki onnitteli kaupoista. Ristiriitaisin tuntein otin onnitteluita vastaan, vaikka minusta tuntui pahalta, että olen myynyt unelmieni kodin, valkoisen kivitalon, merenrannalta Espoosta.

 

No olihan se hienoa, että kahden vuoden myynnissä olon jälkeen kaupat tulivat Bo LKV:n toimesta, mutta joku siinä ei tuntunut hyvältä. Luopumisen tuskaa?

 

Kaksi vuotta sitten ostimme tontin ja laitoimme kotimme myyntiin. Välittäjinä meillä oli julkkisvälittäjistä Suomen suurimpiin kiinteistönvälitystoimistoihin. Keväällä 2016 BO Helsinki aloitti toimintansa, ja koska yksi perustajista on ystäväni, annoin asuntomme heille myyntiin. Sehän oli suuri riski ottaa täysin uusi LKV –toimisto välittämään ”miljoonakämppäämme”, mutta riski kannatti, neljän kuukauden sisällä kaupat oli tehty. Ja itse asiassa BO LKV oli kahden vuoden aikana ainoa välittäjä, joka sai vipinää ja käyntejä kohteeseen.

 

Nyt kun koti on myyty ja ”suruaika” kärsitty, alkaa uuden kodin suunnittelu. Halusimme selkeästi pienemmän talon ja pienemmällä pihalla, tämä oli koko kodinvaihtoon lähdön lähtökohta.

 

Ohessa vielä fiilistely kuvia vanhasta kodistamme. Koti oli 11 vuotta vanha, mutta mielestäni ajattomasti suunniteltu. Jotain samantyylistä on siis tulossa. Tarkoituksenani on yrittää vaihe vaiheelta kertoa rakentamisen etenemisestä, ja toivon ,että blogini on avuksi muille rakentajille tai sitä suunniteleville aikataulutuksessa, budjetoinnissa ja työvaiheiden suunnittelussa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *