Joulupukille…

Rakas joulupukki,

huomenna sinulla on edessä raskas päivä. Olet varmasti pakannut jo kaiken rekeesi valmiiksi ja vienyt poroille yöpalaa, jotta heillä on varmasti energiaa juosta koko pitkä päivä ja yö. Mistäköhän porot pitävät eniten? Toivottavasti muori pakkaa myös sinulle tarpeeksi evästä matkaan, vaikka varmasti saat perheiltä myös pieniä herkkuja koko kierroksesi ajan.

Huomenna aamulla aion katsoa sinun omaa ohjelmaasi Joulupukin kuumaa linjaa. Pienenä tyttönä yritin soittaa sinulle sinne, mutta linjoilla oli tosi moni muukin samaan aikaan, enkä päässyt puhumaan kanssasi. Onneksi olet kuitenkin aina illalla ehtinyt meille mummulaan, niin olen sentään päässyt silloin sitten juttelemaan. Olet kyllä aika vitsikäs mies, viime jouluna teit taikatemppujakin!

Olen aina ihaillut ajankäyttötaitoasi sekä kykyäsi pystyä kommunikoimaan kaikkien maailman ihmisten kanssa. Olisi hauskaa olla mukana koko joulu näkemässä, miten sinä ehdit kiertää koko maailman. Olen nyt keksinyt sen, että aikaerojen takia ehdit varmasti niin paljon yhden vuorokauden aikana! Ja osa maailman lapsista saa lahjasi joulusukissa takanreunalta, johon olet käynyt ne piilottamassa, jolloin myös olet säästänyt vähän aikaa.

Meidän ajankäytöstä kertoo se, että myöhästyttiin tänään suunnitelluista aikatauluista sellainen kuusi tuntia, mutta ajeltiin silti ihan varovasti tänne kotiväen luokse. Koristelin pikkuveljen, (joka ei ole enää niin pieni), kanssa joulukuusen, joka ei kyllä tänä jouluna todellakaan ole sieltä kauneimmasta päästä, mutta eipä tuo haittaa. Kuusi oli kaadettu voimalinjan alapuolelta ja heitetty meidän puolelle metsää, joten miesväen kuusen hakureissu ei tarvinnut edes sahaa! Maistettiin myös iltapalalla aiemmin tekemääni bataattilaatikkoa, ja se maistui kyllä ihan joululta! Ehkä muori käyttää samaa reseptiä kuin minä!

Jos olisin vielä voinut toivoa jotakin, haluisin että kaikilla ihmisillä olisi huomenna hyvä mieli! He voisivat hymyillä vastaantuleville tuntemattomillekin ihmisille sekä nauttia muiden ihmisten seurasta. Seuraavaan jouluun on vielä pidempi aika kuin muutamaan vuoteen, sillä on karkausvuosi. Aika monet odottavat malttamattomina sinun lahjojasi, eikä siinä ole mitään väärää, mutta olisi kiva jos he ymmärtäisivät sen, että heillä on jo tärkein lahja, toiset ihmiset. Ehkä voisit muistuttaa ihmisiä siitä, kun menet heidän luokseen.

Nyt toivotan sinulle hyvää yötä ja voimia huomiseen!

IMG_5487_Fotor.jpg

-Jannita

Kommentit (2)
  1. Kiitos ihana näin tosi paljon myöhässä! <3

  2. Ihana teksti!
    Hyvää joulua Janita♡

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *