Sankarin elämän avainsanat

Arki – Arkeni on vaihtelevaa. En pidä tasaisesta arjesta, jossa kaikki tapahtuu samalla rytmillä. Pidän vaihtelusta ja arjen pienistä yllätyksistä. Tykkään juhlistaa pieniäkin asioita. Rakastan juoda aamulla kahvia pitkän aikaa. Välillä teen kaikkea täysillä, välillä haahuilen ympäriinsä.

Haaveet – Rakentelen mielessäni useita pilvilinnoja ja haaveilen monia asioita. Tällä hetkellä haaveilen omasta yrityksestä, uudesta kodista ja lämpimistä kesäpäivistä. Haaveeni ovat välillä pieniä, välillä taas suuria. Usein kuitenkin käy niin, että aivan päättömästä haaveesta tuleekin niin hyvän kuuloinen idea, että lähden askel askeleelta kulkemaan kohti sitä.

Harrastelu – En voi sanoa avainsanakseni ”harrastukset”, koska en osaa sitoutua harrastuksiin. Sitoutumisvaikeuden vuoksi harrastelen eri asioita; piirtämistä, urheilua, neulomista, lukemista.. Milloin mitäkin.

Liikunta – Olen ohjannut liikuntaryhmiä ja sen vuoksi olenkin suuri liikunnan fani! Tykkään tarjota ihmisille liikunnan iloa ja onnistumisen kokemuksia. Omassa arjessa liikunta on vaihtelevassa osassa, koska se kuuluu noihin harrasteluihin. Urheilen ilman tavoitteita oman innostuksen mukaan. Välillä innostus on suuri, välillä olematon.

Perhe – Perhe ja muut läheiset ovat mulle erittäin tärkeitä. Jonkin suuren tunteen äärellä koen tärkeäksi sen, että voin soittaa rakkaalle äidille ja kertoa iloni sekä suruni. Perheeni ja läheiseni toimivat maailman vahvimpana tukiverkkona. Ja kyllä ne aina persuksille potkii, jos fiilis meinaa mennä liian synkäksi. Oma avopuolisoni pääsee näkemään ihan autiopaikalta kaikki mun elämän fiilistelyt – riemusta kiukkuun, onnesta pettymykseen ja niin eespäin.

Musiikki – Musiikki kulkee mukanani, aina. En ole mikään musiikki ihminen siinä mielessä, että osaisin soittaa jotakin. En todellakaan osaa. Mutta aina pitää soida musiikkia. Kotona radio pauhaa päivän, autossa valitut biisit saattelee aamuruuhkassa. Urheillessa musiikki tarjoaa sopivaa tahtia sekä voimaa viimeisiin rutistuksiin ja juoksuaskeleisiin. Suurien tunteiden hetkillekin on omat biisinsä.

Fiilistely – Fiilistelen aurinkoista säätä, maittavaa kahvia ja hyvää ruokaa. Fiilistelen metsässä kulkemista, sumuisia maisemia sekä hyviä leivonnaisia. Fiilistelen virkeitä aamuja, ensimmäisen syyspäivän kirpeyttä ja sateen jälkeistä raikkautta. Fiilistelen vastaan kävelleen ihmisen aitoa hymyä, höpsöjä uutisia sekä rentoja iltoja. Oman fiilistelyn herättää monet asiat, välillä yllättävätkin asiat. Tuskin niitä kaikkia voi tähän listata, harmikseni.

Supervoimat – Kaikki elämäni avainsanat luo mulle suuria supervoimia, joiden vuoksi olen oman elämän sankari. Samoin kuin juuri sinä olet sinun elämäsi superhero! Supervoimat kasaantuvat onnellisuudeksi, joka nostaa leukaa rinnasta, tuo hymyä huulille ja pilkettä silmäkulmaan.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *