XXL

Kävin eilen katsomassa Magic Mike XXL -elokuvan. Ensimmäisen osan, Magic Mike, katsoin joskus kotona ja nukahdin. Toinen osa ei ollut juonellisesti yhtään sen valaisevampi tai kiinnostavampi, mutta holy shit että oli kuumaa tavaraa! Kaksi tuntia puolialastomia miehiä valtavalla kankaalla… Pakko myöntää, että alkoi vähän kihelmöidä.

En oo saanut hetkeen, edellisestä kerrasta on muutamia kuukausia. Suurin osa sinkkuna elävistä tietää, että sinkkuelämä ei ole jatkuvaa seksin tykitystä, päinvastoin. Aika harvoin sitä seksiä on tarjolla, ainakaan sellasen ihmisen kanssa joka olisi omasta mielestä kiinnostava ja sen arvoinen että avaisi tälle haarovälinsä. Itse en ole muutamaa kertaa lukuunottamatta harrastanut yhden illan juttuja. En saa niistä juuri minkäänlaista tyydytystä, enemmänkin päinvastoin. Kun toista ihmistä ei tunne, ei myöskään voi tietää mistä tämä pitää, eikä tämä toinen osapuolikaan ole tietoinen minun mieltymyksistä. Toki seksi on aina seksiä, mutta itse en saa kovin suurta iloa pelkästä muutaman minuutin panosta, joka päättyy miehen laukeamiseen ja sitä seuraavaan nukahtamiseen. Siinä sitten jäät yksin miettimään että niin, oishan se ollut kiva itekkin saada. Aamulla (jos mies on paikalla enää aamulla) tunnelma on vain vaivaantunut eikä kumpikaan osaa sanoa muuta kuin ”kiitti hei”. Iuh. 

Kaikesta huolimatta, eilen olisi tehnyt mieli kunnon rehellistä panoa. Ja pakko myöntää, että olin kateellinen niille kavereille joiden kanssa olin leffassa ja jotka lähtivät kotiin miestensä luo. Tällaisina hetkinä on vähän tylsää olla sinkku. Vaikka viimeöiset unet olikin ihan kivoja… 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *