BOURJOIS

bourjois foundation review

Bourjois on suosittu ranskalainen markettimeikki sarja jota myydään paljon keski-euroopassa ja Briteissä. Monet ehkä tietävätkin Bourjoisin olevan Chanelin sisar tuotemerkki, mutta mikä on merkin historiassa kiinnostavaa on se että Bourjois brändi tuli kuvaan ennen ( 1863 ) Chanelia. Vasta vuonna 1924 Coco Chanel lähestyi Pierre Wertheimeria, joka silloin omisti Bourjoisin ja kysyi häntä kehittämään hajuvesiä Chanel brändille.

Vaikka Bourjois brändiä myydään Briteissä melkein jokaisessa apteekissa ja kauneuskaupassa en ole ennen brändiä kokeillut. Ostin Bourjois meikkivoiteet pitkälti blogien suosituksien takia, joka nostikin ensivaikutelmaa meikkivoiteista aika paljon. 

bourjois-healthy-mix-foundation-review

Bourjois Healthy Mix Foundation 30ml £9.99

Healthy Mix meikkivoide on semi-kuulas keskipeittävä meikkivoide keltaisella alavireellä. Se sisältää aprikoosia, meloonia sekä omenaa joiden pitäisi hoitaa ja kirkastaa ihoa. Ostin kaikista vaaleimman sävyn N51 Light Vanilla joka osoittautui omalle erittäin vaalealle iholleni hiukan liian tummaksi, nyt hiukan aurinkoa saatuani meikkivoide on melkein oikean väristä. Healthy Mix meikkivoiteessa on erittäin vahva keltainen sävy, joka taittaa hyvin oman ihoni punaisuutta, mutta voi olla monelle liian keltainen meikkivoiteeksi. 

Healthy Mix meikkivoide lupaa pysyvän ainakin 16 tuntia, mutta toden mukaan tämä meikkivoide ei ole kaikista pysyvämpiä. Meikkivoide ei ole kuitenkaan huono, se levittyy todella hyvin, taittaa oman ihoni punaisuutta, peittää juuri oikean määrän ja tekee ihosta todella hyvän näköisen. Meikkivoide on melko silikonisen ja ns kosteuttavan tuntuista joten ei ole ihme ettei se iholle aivan järkyttävän pitkään pysykään, siksi suosittelenkin tuotetta hieman kuivemmalle tai kombinaatio iholle sekä on hyvä muistaa puuteroida hyvin tämän tuotteen kanssa. Meikkivoiteella on myös mieto hedelmäinen tuoksu josta yllättäen tykkäsin sillä yleensä en pidä hajusteista meikissä. Kaiken kaikkiaan Bourjois Healthy Mix on ihan hyvä meikkivoide.

bourjois-123-perfect-foundation

Bourjois 123 Perfect Foundation 30ml £10.99

123 Perfect meikkivoide sisältää ihon värinsävyä korjaavia pigmenttejä – keltaisia, liikaa ja vihreää joiden pitäisi korjata tummia silmänalusia, väsynyttä ihoa ja ihon punaisuutta. Ominaisuuksiltaan se on hyvin samantyyppinen meikkivoide healthy mix meikkivoiteen kanssa – se on keltapohjainen, semi-kuulas ja keskipeittävä. Meikkivoide levittyy hyvin ja omasta mielestäni tuotteen väri (kelta pohjainen pienellä oranssilla vireellä) peittää tummia silmänalusia sekä ihon punaisuutta erinomaisesti, mutta se on samalla miinus sillä en tiedä kenelle meikkivoiteen väri sopisi täydellisesti se on omalle sekä kumppanini iholle aivan liian tumma ja oranssinen vaikka pakkauksessa se ei siltä näytäkään. Toinen miinus tulee tuotteen hajusta siinä missä Healthy Mix on kevyen hedelmäinen on tämä meikkivoide hajultaan teollisen vahva.

Tuote lupaa 16 tunnin kestoa mutta ilman kunnon puuterointia tuote ei kestä iholla kuin keskipäivään. Puuteroituna se kestää hyvin työpäivän ellei kyseessä ole se kaikista kuumin kesäpäivä. Loppujen lopuksi 123 Perfect Foundation on ihan ok meikkivoide jos löydät oikean sävyn ihollesi – Itse ehkä ostaisin ensi kerralla vaikka Lumenen cc meikkivoiteen tämän tilalle.

bourjois-foundation-review-swathes

Tässä vielä kuva meikkivoiteen väri sävystä. Ylempi meikkivoiteista on Healthy Mix N51 Light Vanilla meikkivoide, alempi 123 Perfect N51 Light Vanilla meikkivoide.

 

Oletteko te koskaan ostaneet liian tummia meikkivoiteita? Mikä on teidän lempi vaalealle iholle sopiva meikkivoide?

kauneus meikki testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *