comeback.

 

the_comeback.jpg

 

Edellisestä postauksestani on aikaa hurjasti. Tai no, ihan liikaa. Tiedän sen varsin hyvin. Tiesin sen jo kuukausi sitten. Jo silloin tunsin olevani epäonnistunut bloggaaja, häpesin suorastaan aliarvoista suoritustani. Kynnys palata blogini ääreen liian pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen senkun kasvoi kasvamistaan. Pelotti. Nolotti. Olin monesti aivan liian lähellä poistaakseni koko palstan. Joka ikinen kerta lopputulos oli kuitenkin sama. Jokin sinnikäs ja pirun pippurinen ääni sisälläni kielsi minua tekemästä niin. Se sanoi, että ”Älä ole pöljä, tiedät varsin hyvin, että tykkäät kirjoittaa, haluat siitä itsellesi vielä ammatin. Ryhdistäydy ja korjaa tilanne.”

Kun viimein sain itseni tsempattua ”the comebäckkiä” varten, oli Lily kauhukseni käyttökatkossa uudistustalkoiden tähden. Palasin takaisin yhä uudelleen, päivittäin, kunnes viimein tärppäsi. Olin innosta piukeana, viimeinkin! Kirjauduttuani sisään, intoni latistui sadasosasekunnissa nollaan. Olin järkyttynyt; aivan kaikki oli sekaisin ja vierasta. Omalle palstalle päästyäni silmäkulmani kostuivat. Ajattelin, että tässä se nyt on, viimeinen niitti. Blogini on pilalla. Pilalla. Ja taas oltiin ”poista palsta one day pysyvästi”- nappulalla. Kuten aiemminkin, tuttu ääni sisälläni vei voiton, ja annoin olla.

 

kolikkokuva.jpg

 

Nyt, lähes kuukausi uudistuksen jälkeen, olen jälleen samassa pisteessä. Jännittää vähän, mutta päälimmäinen tunne on innostus ja hyvä olo. Vaikka kaamea hyttyskesä on saanut raajani täyteen punaisia ja kutisevia paukamia, syyhyävät sormeni enemmän; haluan kirjoittaa! Arvaattekin varmaan tämän vapaapäiväni
teeman: The comeback.

Olen päättänyt hieman monipuolistaa blogiani. Aion jatkossa kirjoittaa enemmän muodista ja minua inspiroivista tyyleistä. Lisään mukaan myös sisustus- ja ruokajuttuja, aiheet kun ovat todella lähellä sydäntäni.  Suloinen suunnitteluvihkoni on pullollaan juttuideoita ja otsikoita, mutta otan nyt ja jatkossa erityisen mielelläni ehdotuksia vastaan myös teiltä lukijoilta!

Voi että, miten tuntuukaan hyvältä. Ihanaa olla taas täällä. Nyt suuntaan asioille ja ehkä jätskille. Nähdään ja kuullaan pian! 🙂

 

Auringonpaistetta teidän kaikkien tiistaihin!

Hanna

 

Jutun kuvat: Pinterest

suhteet oma-elama mieli syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *