Blogi on tullut tiensä päähän

Oken kirjoittanut tätä blogia aktiivisemmin vuoden, mutta nyt tuntuu siltä että se on tullut tiensä päähän. Toisinaan olen saanut kymmeniä tykkäyksiä ja toisinaan saldo näyttää pyöreää nollaa.

Aloitin tämän blogin koska halusin kirjoittaa yksinhuoltajuudesta, mutta monen mittapuun mukaan en ole enää yksinhuoltaja. Yksinhuoltajat kuitenkin ovat ja pysyvät aina sydämelläni, ja heidän asiaansa aion edelleen ajaa tässä yhteiskunnassa.

Toinen syy lopettaa on se että minulla ei ole enää kovin paljon sanottavaa. Henkilökohtaisista asioista kirjoittaessa on aina se uhka, että joku kösittää jotakin väärin, kuten on käynytkin, ja joutuu ikäänkuin silmätikuksi. Noh, ainakin somessa. En ole kertonut blogissa esimerkiksi perheestämme tehdyistä lastensupjeluilmoituksista siksi että tilanteemme olisi jotenkin huolestuttava vaan koska halusin tuoda esiin yhteiskunnan epäkohtia ja niitä väärin perustein tehtyjä ilmoituksia. Jostain syystä somekansa oli enimmäkseen sitä mieltä että syy noihin ilmoituksiin oli meissä eikä esim. ilmoituksentekijän korvien välissä.

En kuitenkaan aio lopettaa kokonaan kirjoittamista. Aloitan toisen blogin joko uusperheteemalla tai kerron keski-ikäistyvän naisen mietteistä. Uuden blogin nimi ja blogialusta ovat vielä mietinnässä. Saa antaa ehdotuksia, tottakai!

Persoonaltani olen melko laaja-alainen ihminen, joten kirjoittaessani minulla on vaikeauksia pysytellä tietyssä aihealueessa, mutta tätä aion yrittää kovemmin. Tai sitten perustan puhtaasti henkilökohtaisen blogin vaikka omalla nimelläni.

Mitä olette mieltä, onko Lily vielä toimiva alusta bloggaamiseen?

Jos perustan blogin vaikka nimellä ”Vuosisadan rakkaustarina” niin voiko sen alla kirjoittaa myös vaikka valokuvasmisesta tai puutarhanhoidosta?

Terveisin, One woman

 

 

puheenaiheet syvallista
Kommentit (2)
  1. Lily on ok alusta ja kyllä voi kirjoittaa mistä aiheesta vain, mielestäni.

    1. Hyvä asia, että olet tullut itsekin siihen tulokseen, että et täytä yksinhuoltajan kriteereitä, se on aiheuttanut hämmennystä ja ihmetystä monissa blogisi lukijoissa.
      Uusperhehän te olette😊
      Yksinhuoltajien asioita voi ajaa olematta itse yh.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *