Häiden jälkeen iski turnausväsymys

Menimme naimisiin 10.12.2020, hääpäivän jälkeen minuun iski ns. turnausväsymys. Tiedät varmaan sen tunteen, kun elämässä tapahtuu paljon, ja sen jälkeen pitää ottaa aikalisä: levätä kotona, olla tekemättä mitään, näkemättä ketään. Ihan kunnon breikkiä en voinut tietenkään ottaa, koska kotona on lapset, ja lisäksi palasin töihin 12.12. Turnausväsymyksen takia joulukalenterikaan ei ole ajan tasalla, mutta yritän ehtiä päivittää taas muutamia luukkuja jossain välissä.

Otos

Meidän viralliset hääkuvat tulee valokuvaajalta vasta tammikuussa, joten tässä postauksessa on käytetty omia otoksia. Itse häistä julkaisen erillisen postauksen sitten kunnon kuvien kera.

Hääjuhlastamme päällimmäiseksi jäi sellainen lämmin, kyhertelevä fiilis. Nyt olemme oikeasti naimisissa! Ei ole enää vain ’minä + lapset’, vaan’ ’me’. Nyt jos koskaan on aika ottaa toinen huomioon arkisista asioista aina sinne taloudenhallintaan asti. Virallisesti meidät lasketaan samaan ruokakuntaan, vaikka meillä on edelleen kaksi asuntoa.

Otos

Sukunimeni muuttui ex miehen nimestä aviomieheni nimeen, ja otimme perheenä käyttöön yhteisen sukunimen Mwanakayaya. Mieheni käy käytännössä enää vain kääntymässä kakkosasunnollamme Jämsässä, ja asumme suurimmaksi osaksi Tampereella. Hän auttaa lastenhoidossa paljon.

Näytin töissä hääkuvia työkavereille ja palvelutalon asukkaille sekä omahoidettavilleni, ja sain ainoastaan positiivista palautetta. Monelle oli positiivisessa mielessä yllätys että mieheni on afrikkalainen. Kukaan ei näyttänyt rasistikorttia.

Grand hotel Tammerin parvekkeelta.

Koronarajoituksista johtuen häämme olivat pienet ja intiimit. Kiitän kaikkia osallistujia, Grandhotel Tammeria,  ja ravintola Tiiliholvia loistavasta palvelusta ja erityisestä huomioimisesta hääpäivänämme! Mikäli koronarajoitukset sen sallivat, kesällä on tarkoitus järjestää isommat ja vapaamuotoisemmat juhlat grilliherkkuja tarjoten.

Terveisin, One Woman

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *