”Vuoden stepfather”

Meidän perheessä ei ole isää, on vain isäpuoli, joka olisi todellakin ansainnut vuoden stepfather-palkinnon

Isänpäivänä erityisen ansioituneita isiä palkitaan valtion vallan toimesta. Meidän perheessä ei ole isää, on vain isäpuoli, joka olisi todellakin ansainnut vuoden stepfather-palkinnon, mikäli sellainen olisi olemassa.

Meidän perhe on ollut tässä kokoonpanossa kohta jo 7 vuotta.

Facebook muistutti minua tänään viiden vuoden takaisesta isänpäivästä videolla, jossa kaksivuotias kuopukseni soitti ja lauloi isäpuolelleen serenadin leikki-sähkökitaralla säestäen isänpäivän aamuna. Siitä tuli hyvä mieli. Meidän perhe on ollut tässä kokoonpanossa kohta jo 7 vuotta.

Joka vuosi toivotan isänpäivää sosiaalisessa mediassa vastuuntuntoisille isille, jotka  tosiasiallisesti huoltavat ja kasvattavat lapsiaan

Joka vuosi toivotan isänpäivää sosiaalisessa mediassa vastuuntuntoisille isille, jotka  tosiasiallisesti huoltavat ja kasvattavat lapsiaan. Viikonloppuisät eivät miekestöni yllä kyseiseen kategoriaan. Nämä kuorivat vain kermat kakun päältä lähi-äitien kantaessa vastuun.

Isänpäivä tervehdykseni sosiaalisessa mediassa.

Tänä vuonna isänpäivä meni pitkälti  iltavuoron merkeissä. Lapset palasivat viikonloppuleiriltä klo 16. ja heidän isänsä (isäpuoli siis) haki heidät leiribussilta kun itse olin vielä töissä. Työvuoron jälkeen Great ja lapset hakivat minut autolla kotiin töistä.

Meidän perhe toimii pitkälti niinkuin mikä tahansa ydinperhe

Meidän perhe toimii pitkälti niinkuin mikä tahansa ydinperhe. Rahat, lapset ja rakkaus on yhteistä ja jaettua.

Kotiin tultuani sain kuulla että lapset oli ruokittu tänään McDonaldsin aterioilla, jotka mieheni oli kustantanut. Lapset olivat tästä erityisen mielissään.

Leirillä oli askerreltu lisää isänpäiväkortteja koulussa tehtyjen lisäksi. Lahjaksi Great sai tänä vuonna Tigersista hankitun sydänmukin, joka vaihtaa väriä kun siihen kaataa kuumaa juotavaa, sekä itse askartelemani panssarivaunun, joka koostui erilaisista olut – ja energiajuomatölkeistä. Greatille lahja oli mieluinen.

Idea tölkki-panssarivaunuun ja kravattikorttiin löytyi Pinterestistä.

Mielestäni modernissa yhteiskunnassa tunnustusta ansaitsisivat myös isäpuolet, adobtioisät ja sijaisvanhemmat, eivät ainoastaan biologiset isät. 

Mielestäni modernissa yhteiskunnassa tunnustusta ansaitsisivat myös isäpuolet, adobtioisät ja sijaisvanhemmat, eivät ainoastaan biologiset isät. Esikoisellani on tällä hetkellä erityisen hyvä sijaisisä, joka ansaitsee isäpuolen tavoin onnittelut. Olen ne hänelle lähettänytkin whatsapp-viestillä.

Erityisen otettu olen 9-vuotiaan tyttäreni englanninkielisestä isänpäiväonnittulokortista Greatille. Tyttäreni kirjoitti tekstin englanniksi niin kuin se lausutaan, koska ei osaa vielä englanninkielen täydellistä kirjoitusasua. Kun näin sen kortin, en voinut pidätellä (hyväntahtoista) naurua. 

Ketä sinä muistit Isänpäivänä?

Terveisin, One woman

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *