Lizzie McGuire You Are An Outfit Repeater!!!

blogi.jpg

Vuosi ja yksi viikko sitten aloitin mun blogini uudelleen asulla, johon olin saanut inspiraation mun kaikkien aikojen suosikkielokuvasta: Cluelessista! Vannoin, että pidän asua joka päivä siitä lähtien, mutta päädyin pukemaan tämän yhdistelmän uudelleen vasta viime viikolla, vaikka olinkin käyttänyt koko vuoden tuota hametta ja takkia erikseen. 

Nyt, vuotta myöhemmin haluaisin aloittaa mun blogini uudelleen. Tai no oikeastaan haluan jatkaa sitä ihan samalla tavalla kuin aikaisemmin, mutta uudella alustalla. Jokin Bloggerissa on nyppinyt mua alusta asti, mutta en tiedä mikä. Oon kuitenkin lukenut blogeja Blogspotin kautta jo 10 vuotta, joten musta on tuntunut, että muut sivustot eivät olisi yhtä hyviä. Päädyin kuitenkin reilu kuukausi sitten harkitsemaan Lilyä, jota olen pitänyt jo pitkään hyvänä sivustona. Ja nyt, ihan äsken, mä päätin, että kokeilen tätäkin.

Voi olla, että tää jää mun ainoaksi postaukseksi tänne. Tai että kirjoitan tänne kolme postausta. Tai en ikinä edes julkaise ensimmäistäkään postausta. (Koska luet tätä juuri nyt, näin ei käynyt) Mä haluan kuitenkin ensiksi vain kokeilla, ennen kuin kuoppaan Bloggerin kokonaan. Joten tässä ollaan. Moi Lily! Miten menee?

Mua vähän jännittää. Löytääköhän moni mun blogin nyt? Bloggerissa hyvää oli se, että vaikka mun blogi oli aina julkinen, se oli silti piilossa. Mua ei haittaa, jos kukaan ei löydä mun blogia, ja oon pikemminkin vaan helpottunut, jos vain muutama mun kaveri lukee mun uusimman postauksen. Salatun blogin kirjoittaminen tuntuu liian salaiselta, mutta toisaalta en haluaisi herättää yhtään huomiota. Oon ujo, mutta haluan kirjoittaa ja luoda. Onko siinä mitään järkeä?

muoti paivan-tyyli hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *