Kuka kirjoittelee näytön toisella puolella?

IMG_20180831_182623.jpg

Kuka kirjoittelee ruudun toisella puolella? Kerron vähän kuka olen ja mistä ja miksi blogi sai alkunsa.

30-vuotias nainen Muuramesta. Kesällä 2018 sanoimme tahdon toisillemme V:n kanssa melkein 8 vuoden yhdessä olon jälkeen. 

Olemme V:n kanssa monet kerrat puhuttu perheen perustamisesta ja lapsi haaveista, mutta itselläni oli aina ajatus että haluan ensin naimisiin, ja tässsä sitä nyt ollaan, Rouva P:nä, vihdoin. 

Pyöritän itse parturi-kampaamo yritystä Keski-Suomessa ja se pitää itseni osittain kiireisenä ja puolisoni V työskentelee hyvinvointialan yrityksessä Jyväskylässä. Tällä hetkellä olemme vain kahdestaan, mutta toivottavasti ensi vuonna asia tulisi muuttumaan. Meillä haaveena olisi alkuvuoden vauva 2020, joten hyvä hetki olisi raskautua kesän alkupuolella, mutta katsotaan nytten, elämähän kun ei juuri ikinä mene niin kuin on suunnitellut.

 

Itselläni olisi tavoitteena pudottaa painoa noin 7-8kg ennen raskautta, mitenkään kovin ylipainoinen en ole, mutta en myöskään mikään hoikka, vaan vuosien varrella on muutamia ylimääräisiä kiloja varteen tarttunut, joten blogissa saattanee vilahdella välillä tietoa siitä miten sekin projekti edistyy.

Mitäs muuta voisin kertoa itsestäni? Olen ”uusi-suurperheen” lapsi, ja sisaruksia on monta. Siskojen kanssa olen erittäin läheinen, vaikka kaikki asuvatkin Helsingissä, mutta eipä se mitään, vieraillaan toistemme luona puolin ja toisin, ja eipähän kerkiä ainakaan tylsistymään niihin.

 

No mutta tästä tämä alkaa, katsotaan saako sitä kirjoiteltua tänne tarpeeksi usein, ehkä, toivottavasti. Yritän ainakin. 

 

XX

-S

Kommentit (1)
  1. Innolla jään odottelemaan seuraavia postauksia, ja toivotaan, että vauvahaave toteutuisi, niinkuin olette suunnitelleetkin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *