Amerikan postimies, olet syvältä

Onnenpäivä

Häpeä, sinä ahne ja epärehellinen paskiainen, joka varastat ihmisten posteja. Jos paketin päällä lukee chocolate ja se tulee Suomesta, minä ymmärrän kyllä, että houkutus on jenkille suuri. Maistuuhan teidän oma suklaanne aivan oksennukselta. Mutta ei se minun vikani ole, etteivät suklaainsinöörinne saa aikaiseksi vatsahappoa kummempaa makuelämystä. Tilaa itse omat suklaasi, äläkä koske minun Fazeriini.

Ulkosuomalainen, jolta on juuri varastettu Fazerin Siniset. 

Osaatko yhtään kuvitella, kuinka vihainen on kaksikymmentä viikkoa dieetillä ollut ulkosuomalainen, jolta on juuri varastettu reilu kilo Fazerin Sinistä? Et tainnut tietää. Mutta kyllä sinä pian tiedät, sillä kostoni tulee olemaan hirmuinen. Minä lupaan, että se seuraava minulle osoitettu suomalainen suklaalähetys kätkee sisäänsä sellaisen suklaayllätyksen, että kun vietät seuraavan viikon vessassa kaksinkerroin, sinä toivot, että olisit jättänyt pakettini rauhaan. Toivottavasti sen jälkeen muistat varoittaa myös virkaveljiäsi suomalaisen suklaan käsittämättömän vahvoista laksatiivisista vaikutuksista.

Olkoon viimeinen kerta, kun varastat minun suklaani.

 

Kommentit

Saara S.
Saara Sarvas

EIIIIIHHH mitä julmuutta!!! Sympatiani ovat kanssasi :(

John (Ei varmistettu)

Oliski muuten oiva jekku tehdä fazun sinisen näkönen paketti joka onkin kertaalleen hieman auringossa sulanut niin että se näppäräsi kätkee sisälleen muutamia ummetuspillereitä ja sit lähetellä sitä eestaas kunnes se varastetaan ;)

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Julmaa! Onko tapahtunut useinkin???

PSK
Insert Cool Phrase

Huutava vääryys!!!!!!!!!!

Katerina Alezandra (Ei varmistettu) http://katerinaalezandra.blogspot.fi/
tiippa (Ei varmistettu)

Aivan hirveää vääryyttä :///// yäk mitä touhua!

Janey (Ei varmistettu) http://mapetitevieblog.blogspot.com

EIKÄ!!! Järkyttävän törkeää käytöstä! >:/

Asiasta aivan toiseen, täytyy vielä tässä postauksessakin onnitella sua sun mahtavasta onnistumisesta. Kävin just katsomassa noi ennen ja jälkeen kuvat ja WOW, mikä muutos! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onni onnettomuudessa: säästyit 5000 ylimääräiseltä kalorilta (=0,7kg rasvanlisäykseltä)..

Onnittelut huikeasta muodonmuutoksesta ! Ja suuri kiitos superhauskasta blogista :)

Anna B. (Ei varmistettu) http://meininki.wordpress.com

Ääk, en kestä! Veisi mitä muuta tahansa, mutta EI suklaata! Niitä sinis-levyjä vaalii täällä ulkomailla kuin kultaa, niitä Ei. Saa. Varastaa.

(p.s. Seattlelainen hippitehdas Theo's Chocolate tekee ainutta kelpuuttamaani amerikkalaista suklaata. Maista, jos jossain erikoiskaupassa siellä teillä päin näet, tai anna osoitteesi niin lähetän :)

lone star (Ei varmistettu)

Amerikan postilaitos taitaa olla myllerryksen kourissa, ja kertoo paljon yhteiskunnan tilasta jos postilaitokseen ei voi luottaa. Minulla kävi myös paketin kanssa ettei tullut perille kun oli postin kautta tulossa. Eikä siinä ollut edes Fazerin sinistä houkuttimena :).

Minussa on jotakin vikaa kun ei hirveästi suklaata himoitse, mutta pari päivää sitten teki mieli Fazerin sinistä, ja onneksi oli levy jemmassa. Pari riviä siitä taltutti pahimman himon, enempää sitä ei voi syödäkään kerralla. Joku syö aina loppu levyn, koska kääreet on vain jäljellä...

Onnea ja menestystä kehonrakennusuralla!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Olen kyllä kuullut huhupuheita, että West Hollywoodissa olisi liike, joka myy myös Fazerin Sinistä. Niin ja saahan sitä nettikaupasta tilaamalla kyllä... mutta tämä oli mun ystävän lähettämä paketti ja taisi sisältää muutakin suominamua kuin suklaata :( Harmittaa, sekä omasta että kaverin puolesta.

Eikä tämä ollut ensimmäinen kerta. Edellinen karkkilähetys katosi pari vuotta sitten. Sen lisäksi yksi karkkilähetys tuli perille puolittain, pahasti kärsineenä ja jouduin heittämään sisällön pois. Muutama viikko sitten tuli yksi nettikauppatilaus täydellisesti runnellussa paketissa, sisältö kadonneena. Ja viikonlopuksi PIKANA tilattu Better Bodiesin toppi ei todellakaan ehtinyt perille ajoissa. Se haettiin eilen postista. Missään katoamis- tai myöhästymistapauksessa ei posti ole koskaan korvannut mitään.

Eli mitä tästä opimme? Vältä postilla lähettämistä viimeiseen asti. Käytä aina Upsia tai Fedexiä kun se on mahdollista. Ja jos on pakko käyttää postia, älä lähetä mitään ilman seurantakoodia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi ei! (Alkoipa muuten tekemaan NIIN mieli Fazerin sinista...)
Oon ihan samaa mielta jenkkisuklaiden mausta ja hajusta! Kun ihka ekaa kertaa avasin silloisen kihlattuni lahettaman rakkauspaketin ja Hershey's Kisses-pussin, niin luulin etta suklaat ovat menneet kylla pilalle kun haisevat ihan oksennukselta! Myohemmin tietenkin tajusin etta ehei... Ne ovat aina sellaisia, olivatpa kuinka tuoreita tahansa. YAK!

Vierailija (Ei varmistettu)

Logistiikka-alalta terveisiä, mikä kumma on jos kilo häviää, kun välillä ei löydetä kokonaista rekkalastiakaan.. Varmin keino hävittää jotain on tilata sille pikarahti ja painottaa asian perille tulemisen tärkeyttä ja kiirettä. Ja niin häviää tarpeellinen kiireellinen tavara madon reikään, tiks! Silläviisiin kaiketi hävitettiin Jimmy Hoffan ruumiskin. Jonkun ison huolintaliikkeen terminaalin nurkissa varmaan pyörii vielä tänäkin päivänä..

lone star (Ei varmistettu)

Minun postin kautta tulevaa pakettia pystyi seuraamaan netissä, ja odottelin sitä sitten yks päivä kun luki että on sinä päivänä jaossa. Ei sitä pakettia koskaan tullut, ja vakituinen postinjakaja kertoi olleensa juuri sinä päivänä muissa hommissa eli hänellä oli tuuraaja. Meidän vakituisen postiladyn etsiskelyistä huolimatta pakettia ei löytynyt. Sain tietenkin rahat takaisin luottokorttiyhtiöltä, joten mitään rahallista vahinkoa ei tullut.

Suomalaiset karkit ovat todella hyviä, melkein kaikki ovat hyviä tai ainakin helposti syötäviä, toisin kuin täällä (pthyi). Joskus tekee mieli irtokarkkeja tai ikisuosikkia Tupla-patukkaa, sitä "ei taida tyttö tietää, että seinän takana olisi patukkaa tarjolla" :). Ja Kismet. Ja Suffeli.

.Tiia

Tuo on ehkä julmista julminta mitä voi tehdä!

Onko ironista, että itse söin sattumalta samaan aikaan Fazerin Sinistä, kun luin postaustasi? :P

Mindeka
Ma-material Girl

.Tiia kääntää hyvin puukkoa haavassa :D :D

 

Kommentoi