Aurinkoinen videotervehdys Kaliforniasta

Onnenpäivä

Tuumailin tuossa lenkkipolulla, että tämä on juuri sellainen aamu, jonka haluaisin säilöä purkkiin ja lähettää sinne Suomeen huomiseksi. Siksipä nappasin teille sen enempää harkitsematta tai asiaa suunnittelematta aamuaurinkoisen videopätkän kesken aamulenkkini, suoraan Kalifornian kukkuloilta. Jospa sitä kautta välittyisi vähän aamuauringon tuomaa energiaa sinne teillekin!

Pahoittelut kännykän kuvalaadusta, heiluvasta kuvasta ja

kähisevästä äänestä.


 

Hämmästelin muuten lenkkeillessäni sitä, miten hyvänä kuntoni on pysynyt, vaikken aikoihin ole tehnyt juoksulenkkejä ulkona. Itse asiassa voisin melkein väittää, että juoksukuntoni on viimeisen puolen vuoden aikana parantunut. Toisaalta, painoakin on viisi, kuusi kiloa vähemmän ja vaatiihan se joka aamuinen salicardiokin kuntoa, mutta silti. Ulkona juokseminen, varsinkin mäkisessä maastossa, on kuitenkin ihan eri asia, kuin salin cardiolaitteissa tamppaaminen. Olisiko sitten viimeisen kuukauden aikana tehdyt juoksumatto-intervallit vaikuttaneet asiaan? Mene ja tiedä, mutta olen onneni kukkuloilla, kun kesä lähestyy, aurinkoiset aamut sen kuin lisääntyvät ja juoksukin kulkee. Tästä on hyvä jatkaa.

 

ps. arvatkaapa kuka vanha tuttu tuli lenkillä myöhemmin vastaan? No mr. maailman surkein iskuyritys tietenkin. Argh.

 

 

Kommentit

annemi

Kaikista piristävintä tässä oli se, että n. kahden viikon päästä olen nauttimassa samoista lämmöistä. JEE!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ai niinpä oletkin, annemi! Harmi, ettei pohjoisessa ole vielä niin lämmin kuin meillä täällä etelässä. Oli muuten vain 11 astetta, kun lähdin lenkille. Kun pääsin kotiin, oli jo melkein 20. Tämä olikin ensimmäinen aurinkoinen aamu viikkoon. Täällä on ollut tosi harmaata ja sateistakin viikon verran.

Vierailijana (Ei varmistettu)

Säännöllisesti luen sun blogia, kommentoinut en ole varmaan ikinä.

Mutta olipa mahtava piristys tuo video. Kiitos mielettömästi! Koto-Suomessa mustarastaat ovat alkaneet laulaa - eihän se vedä vertoja Kalifornian auringolle, mutta kaunista on sekin.

Nautippa ulkolenkkeilyistä!

arjatuula

Kiitos videotervehdyksestä. Oli ihana kuulla ääntäsi. Mahtavat maisemat.

Tiikerililja

Ihanan aurinkoista siellä, täällä on ollut harmaata ja sateista. Hui, onneksi et käärmeitä kuvannut, oisin varmaan saanut sätkyn! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei sillä että edellinenkään olisi ollut huono tai mitään mutta toi uusi profiilikuva, tai mikä lienee, on paljon 'edustavampi' kuin se vanha =)

Kaisavierailija (Ei varmistettu)

Kiva video! Ihanan näköiset maisemat. Täällä on niiiiin harmaata :(

Johanna Koo (Ei varmistettu) http://ekojohanna.blogspot.com

Voi kiitos tästä! Oot sä ihana <3 ja upeet on maisemat!

PSK
Insert Cool Phrase

Pääsitkö pinkomaan sitä idioottia karkuun, vai yrittikö päästä juttusille?

Eerika
Bättre liv

Ihanan piristävä videotervehdys! Tänään meilläkin paistoi aurinko, eikä aamulla ollut edes pakkasta. Tässähän on jo melkein kesä! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olipa piristävä videopostaus ja matkakuume senkun nousee. Olen päättänyt toteuttaa syyskuussa haaveeni matkustaa Amerikkaan. Sun blogi on hyvää luettavaa :) Terkuin, Saija

Kommentoi