Automaattinen poissaoloviesti (ja outouksia matkalaukussa)

Onnenpäivä

Mahdatteko vielä muistaa, kuinka jokunen viikko sitten uhosin lähitulevaisuudessa juoksevani kuumalla hiekalla, snorklaavani koralliriutalle ja lorauttavani proteiinipirtelöön rommia? Aion toteuttaa uhkaukseni nyt. Itse asiassa juuri tällä hetkellä, kun automatiikka potkaisee blogitekstini maailmalle, minä istun lentokoneessa matkalla kohti Yhdysvaltain Neitsytsaaria.

Mikä kuvassa ei varsinaisesti kuulu asiaan?Mutta eipä hätää. Vaikka palstallani saattaakin seuraavan viikon aikana olla hieman hiljaista, minä lupaan rustata ainakin pari rommin huuruista juttua lomani aikana. Vieroitusoireista ja matkakuumeesta kärsivien kannattaa kurkkia Onnenpäivän Facebook-sivulle, josta löytynee reaaliaikaisempia matkakuulumisia suoraan Karibian saarelta. Myös Instagram päivittyy matkan aikana.

Tässä laukkua pakatessani olen tirskahdellut ääneen kerran jos toisenkin tajutessani, mitä kaikkea sälää olen ottamassa mukaani viikon matkalle. Kaukana ovat ne ajat, kun matkustin auringon alle huolettomasti pelkät bikinit, sandaalit, farkkushortsit ja hammasharja laukussani. Sen lisäksi, että nykyään bikineitä täytyy olla mukana vähintään kolmet, kenkäpareja neljät ja erilaista kosmetiikkaa repullinen, löytyy matkalaukustani kaikkea muutakin kummallista.

 

Muutamia outouksia mainitakseni:

Maapähkinävoi

Myönnetään, olen maapähkinävoi-addikti. Ja mikä pahempaa, minulle kelpaa vain yksi tietty maapähkinävoi. Jotta en ihan heikkopäiseltä vaikuttaisi niin mainittakoon, että loma-asunnossamme on keittiö, joten tulemme loman ajan syömään usein ihan "kotioloissa". En siis ole ottamassa hotellin aamupalalle mukaan omaa maapähkinävoita.

Villasukat

Jep, ihan oikeasti. Aion ottaa villasukat mukaan Karibialle. Kaliforniassa asuessa olen jo tottunut siihen, että laattalattiat ovat kesälläkin kylmät. Minulla on siis melkein aina kotona ollessani villasukat jalassa.

Kaneli

Mmhh... no kun. Äh, minä nyt vain tungen nykyään kanelia jogurttiin, puuroon, pannukakkuihin, kahviin... Hei, olen A. Sinivaara, olen kaneliholisti.

Hyppynaru

...sekä sellainen jumppakuminauha. Olisi varmasti muuten kahvakuulakin ellei laukuissa olisi painorajoituksia. Kaunis ajatus olisi harrastaa kuntopiireilyä lomallakin tai ainakin raahata välineistöä mukana varmuuden vuoksi. Palaahan siinäkin kaloreita, kun kantaa niitä mukana?

 

Mitä outouksia te muut pakkaatte matkalle mukaan?

 

 

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Oi! Nauti matkastasi!

Pakko myöntää, että hauskoja tavaroita löytyy laukustasi. Isolla porukalla kun ollaan matkustettu, on parhaimmillaan ollut kassissa kahvinkeitin, koska aamulla on joidenkin ollut saatava kunnon kahvia. (Aamupalat on aina valmistettu huoneessa.)

FFFifi
Fitness Führer

Ai että mäkin haluaisin Karibialle! Ihanaa matkaa!!

Mä en lähde mihinkään ilman linkkaria ja villasukkia. Koska viinipulloja ja erinäisiä pakkauksia täytyy saada auki ja varpaat palelee leveyspiiristä riippumatta (sukat on mukana myös jos vaikka käväisen junalla Tampereella :D). Lisäksi mukana on melkein aina tossut, sillä inhoan hiekkaa ja märkyyttä jalkapohjissa, ja niitähän riittää jos on rantalomalla lasten kanssa.

wasp (Ei varmistettu)

Nauti lomasta, mutta varo sen kanelin kanssa, siinäkin kun on kuulemma omat vaaransa, jos liikaa syö ; )) Meikäläinenkään ei saa syödä kuin noin teelusikallisen päivässä, elle satu olemaan sitä ceylonilaista lajiketta.

ninoh

bien viaje <3

Lunge lady (Ei varmistettu) http://lungelady.blogspot.fi/

Mulla on myös aina villasukat mukana! &lt;3 Sellaiset oli matkassa pari vuotta sitten myös Arizonan aavikoilla ja tulivat tarpeeseen!!!

annemi

Mahtavaa lomaa!! odottelen lomakuvia ja fiiliksiä innolla :)

Tiina Katariina (Ei varmistettu) http://gracefulfit.blogspot.fi/

uuhh villasukat on kyllä ihan must! aina ja kaikkialla! ja itte teheryt ;) matkalla ja muuallakin mukana on oltava sitten myös se kudin ja luultavasti keskeneräinen villasukka tai muu käsityö. ja bepanthen.

lone star (Ei varmistettu)

Minulla on myös aina useammat villasukat mukana menin mihin vaan. Pari kirjaa pitää olla myös ja banaaneja ja ehkä muuta raikasta syötävää. Riippuu paljon siitä mihin ja miten on menossa. Automatkalla on joskus ollut mahtavat eväät :). "Aurinkolomilla" en ole käynyt pitkään aikaan, koska aurinko saa liikaa kotonakin, mutta merilomalle haluaisin tai johonkin luontomatkalle. Viime loma vietettiin pimeässä, pakkasen ja lumen keskellä eli Suomessa.

Virkistävää lomaa!

marietta

Ihanaa matkaa! Vilkutellaan sitte! :)

Pitääpä muuten etsiä sut tuolta instagramista myös...

Corde

Loma kuullostaa jo sanana hyvältä, saati tuo matkakohde!

Mietin itse että mitä olen aina pakannut mukaan..espanjasta suomeen tulessa oli pakko tuoda muutama litra la caseira nimistä hiilihapollista juomaa. Kaipaan sitä edelleen..

Suomesta kotiin tullessa piti laukussa olla vähintään viisi kappaletta mirame huulirasvaa, sitä vihreää hieman mentholista tai jotakin. Sekä ifa pastilleja.

Villasukat ei jostain syystä toimi mulla. Toisaalta olenkin aina paljain jaloin kun vain voin. Mulle tulee oikein kunnolla punaiset posket kun laitan villasukat jalkaan. Espanjassakin kun on laattta tai marmori lattiat.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.