Blogiunia

Onnenpäivä

Minulla on ilmeisesti ollut hieman huono omatunto joulunajan blogihiljaisuuden vuoksi, sillä heräsin tänä aamuna blogiaiheisilta yöuniltani syke siellä 180:n tietämillä hakaten. Vaikka uni olikin juuri ennen heräämistä kääntymässä pienoisen katastrofin puolelle, oli mielikuvituksen tuottama seikkailu kuitenkin sen verran hulvaton, että oli pakko tulla jakamaan se teidän kanssanne. Se, mikä teki tästä päättömästä unesta poikkeuksellisen hauskan oli tietysti se, että tapasin siinä paljon sellaisia ihmisiä, joita en ole koskaan oikeasti tavannut. Viime yönä unissani seikkaili nimittäin sekä blogini lukijoita että kanssabloggaajia.

Uni alkoi ideasta, jolla halusin hyvittää lukijoilleni joulukuun loppupuolen anemisen blogitarjontani. Olin käymässä Suomessa ja halusin järjestää pienen lukijatapaamisen syntymäpäivieni kunniaksi (joka on oikeasti kyllä vasta toukokuussa...). Mukaan oli ilmoittautunut pieni joukko lukijoita, joille varasin kaikenlaista naposteltavaa. Sanumarialle hankin pekonisuklaata ja Kristaliinaa silmällä pitäen oli juomana Fresitaa (olin ilmeisesti unohtanut, että Kristaliina on raskaana...). Jauhelihamuffinsseja valmistaessani pelotti, että asiantuntevilla makunystyröillä varustettu Annemi ei niistä välttämättä pitäisi ja huolehdin, että mitäköhän se Jouko tykkää, kun riisikin on tehty riisinkeittimellä.

Unissa kaikki ei kuitenkaan mene niin kuin Strömsössä. Tälläkin kertaa tapaamispaikka osoittautui mahdottomaksi ja tapaaminen siirtyi Kaliforniaan - niinkin käsittämättömään paikkaan kuin bensa-aseman pihalle. Hennan M:n rientäessä bensa-aseman sisälle lämmittämään ruokia mikrossa, me muut päätimme julkijuopottelukieltoa uhmaten korkata Fresitapullot, vaikka JonnaH ja Nuorgamin Emmi ajatusta vähän vastustivatkin. Ja sitten minä sähläsin. Mindekalle juomaa kaataessani pudotin pullon maahan. Syntyi kaaosta, sotkua ja sirpaleita, itse asiassa aivan käsittämättömän paljon yhdestä pullosta. Koko poppoo osallistui massiiviseen siivousoperaatioon ja asfaltilla kanssani ryömivät ainakin Tiiti, FFFifi, TMT, Nata ja Mika, joka sai haavan sormeen (en edes tiedä onko siellä lukijoissa ketään Mikaa :D). Hihityksen säestämä paniikki sen kuin yltyi, kun Matkaaja ilmoitti, että bensa-aseman pihaan kääntyi juuri poliisiauto. Ennen kuin ehdimme kissaa sanoa, oli poliisi jo vaatimassa meitä kaivamaan esille todistukset täysi-ikäisyydestä. Sarvaksen Saaran ja Anna-Maijan vängätessä poliisin kanssa siitä, onko vaaleanpunainen suomiajokortti oikea vai ei, huomasin itse, että olen jättänyt lompakkoni kotiin. Kun poliisi talutti minua kohti poliisiautoa, oli viimeinen ajatukseni ennen heräämistä, että maksaakohan mies meidän pidätettyjen takuut.

Että näin. Jos joku tunsi tänään irtaantuneensa ruumiista, olleensa henkisesti toisaalla tai jotain muita omituisia tuntemuksia, saattaa syyllinen löytyä täältä.

 

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

:D Ja siinä unessa olit, että ei me voida täällä... :D Hurjaa :D

TMT (Ei varmistettu)

Tavallaan multa on siis kysytty paperit, hurraa \0/

annemi

Mä en tainnut koskaan saada niitä muffinsseja kun heräsin aamulla nälkäisenä :D 

Saara S.
Saara Sarvas

Hahahahahaha :D Meitsi on kyllä melkoinen ässä hihassa, jos pitää neuvotella koppalakkien kanssa! Jotenkin ne aina symppaa mua.

tiiti
ite puin

Mää luulen, että mää en kyllä siivonnut, vaan etsin oisko Sanulta jäänyt yhtään ylimääräistä pekonisuklaata :D

Matkaaja (Ei varmistettu)

Hauska kuulla olleensa uniseikkailussa mukana. Melkoinen uni kyllä. :D

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Sinänsä hassua, että olen kyllä jenkkilässä vängännyt siitä, että onko suomalainen ajokortti oikea vai ei :). Tosin en poliisin kanssa...

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Hei, onko teillä siellä muuten pakkasta? Iltalehden mukaan kaikissa osavaltioissa on päästy pakkaslukemiin? :)

Mielenkiintoisia sääilmiöitä, sillä meillä Oulussa on oltu koko joulunaika plussan puolella. Luntakaan ei juurikaan ole.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ollaan tällä hetkellä Las Vegasissa ja täällä taidettiin pysyä nipin napin plussan puolella. Sen sijaan kotona Mission Viejossa näyttää tälläkin hetkellä olevan -1 C... mitenköhän mun kaktuspuutarha voi :/

Corde

Piti oikein kaivella tämä sun vanha kirjoitus esiin, kun taannoin näin unta jossa paikalla hyvinkin aktiivisesti olit sinä ja Sarvaksen Saara. Mitään kummallista ei tietenkään voi olla se että uni sijoittui salille ja treenaamiseen. Saaran hiukset olivat vaalean siniset ja sulla oli jalassa  seepra housut. Kuntosali oli olohuoneen kokoinen ja ihmettelin kovasti koko unen ajan että mitenkä sinne mahtui ne kaikki laitteet ja painot ja miksi ihmeessä olit suomessa? Lisäksi koko paikan lattia oli täynnä lunta. Unesta on sen verran kauan aikaa että tarkemmin en enää muista mitä kaikkea siinä tapahtui.

Kertookohan tämä sen kuinka paljon sun ja Saaran blogia :)

Kommentoi