Hääpäivä ja kriisitilannekatsaus

Onnenpäivä

Meillä on nyt takanamme viisi tapahtumarikasta aviovuotta ja samaan aikaan olemme puolenvälin paikkeilla seitsemän vuoden kriisiämme. Tehdäänpä siis pieni kriisitilannekatsaus hääpäivämme kunniaksi.

Heinäkuussa Mammoth Mountainin huipulla.

 

Ensimmäiseen puolivuotiseen kriisijaksoomme on jo mahtunut muutama varsin mehevä kriisinsiemen, joista olisi sopivissa olosuhteissa voinut kehkeytyä suurikin parisuhdeongelma. Ensin ennen niin nuori vaimo muuttuikin kolmekymppiseksi, eikä häntä voinut enää hyvällä tahdollakaan sanoa nuorikoksi. No, yhdentoista vuoden ikäero on edelleen voimassa, mutta silti. Parasta ennen -päivä meni jo.

Sen jälkeen, kun vaimosta tuli kolmekymppinen, muuttui ennen niin hyväkuntoinen ja vähärasvainen nainen 70 kiloiseksi syöttöporsaaksi. Tämä taas enteili edessä häämöttävää dieettiä, jolloin nälkäiseksi hyeenaksi muuttuvan vaimon päähän ei mahdu paljon muuta kuin ruoka ja treeni. Siitäpä tulikin mieleeni, että pitäisikö ottaa jauhovaaka mukaan hääpäivä-illalliselle?

Kyllä tästä kyydistä olisi kuka tahansa selväpäinen mies hypännyt karkuun jo kauan aikaa sitten. Mutta siitä se mies heräsi vierestäni tänäkin aamuna eikä se taida olla mihinkään menossa.

Hyvää hääpäivää rakkaani, paras ystäväni, tukeni ja turvani.

ps. nälkä, syödäänkö kohta?

 

 

Kommentit

Mia-Elina

On sillä varmaan joku syy, miksi siedätte toisianne. :) Onnittelut upean kumppanin löytämisestä!

Ja toiseen ikäerokysymykseen (koska olen laiska/en halua kommentoida moneen paikkaan): varmaan asennekysymys aika puhtaasti, ja se, että kumpikin arvostaa toista juuri niillä kokemuksilla/ominaisuuksilla mitä on. Ei ne vuodet välttämättä paljon viisaammaksi tee, ja toisaalta nuorestakin päästä sitä voi löytyä yllättävän paljon. Sosiaalinenkin älykkyys pelaa varmasti omaa rooliaan. Suomenkielellä: empatia. :)

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.