Hetkinen

Onnenpäivä

Tulin järjestäneeksi Onnenpäivän kulisseihin sellaisen hulabaloon, että blogi jää väkisinkin hetkeksi lähetystauolle. Mutta eipä hätää, en nyt puhu viikkojen tauosta vaan jos kaikki menee nappiin, jatkuu meno Onnenpäivässä entiseen, ellei jopa ehompaan malliin viikon loppuun mennessä.

 

Sitä odotellessa voisitte vaikka te vuorostanne kertoa minulle, että mitäs teille kuuluu näin keskellä tammikuuta?

 

 

Kommentit

SuzyOj
Aakkuli Aamas

Täällä ollaan odottavissa tunnelmissa... Eilen meni ohi laskettu aika ja ny toivon joka päivä enemmän ja enemmän, että saa tämän möhkälemahan pian pois edestä :D Blogien lukeminen on ollut yksi ainoista lähipäivien aktiviteeteista + Solsidanin kaikkien kausien läpikäynti ja Marian Keyesin kirjojen lukeminen... Vitsit aivot ja persus on kyl muusina näiden päivien jälkeen :D Mukavaa tammikuuta ja kiitos mielenkiintoisen blogin pitämisestä! :)

phocahispida

Mulle iski aivojumi, kun tajusin, miten kiire kouluhommissa tulee tammi-maaliskuussa ja valvoin viime yönä kolme tuntia aikataulut silmissä vilisten. :DD

Finski (Ei varmistettu)

Mitako kuuluu? Tili tuli, tili meni, seuraavaa odottaessa seuraavat kaksi viikkoa. Eika ole palaakaan Fazerin Sinista edes taalla Pohjois Karoliinassa, voi ei!!! Elikka situation normal. Muuten, jopa nain etelassa on kaikki jaassa tanaan. Talvi tuli siis tannekkin.

Anna T. (Ei varmistettu)

Tällä puolen Atlanttia taitaa tunnelma olla aika tammikuulle tavallinen. Treeniä, matkasuunnitelmia, säästöyrityksiä - niitä perinteisiä tammikuujuttuja. Olen aina ollut aamuihmisiä, mutta tänään kyllä ylitin jopa itseni - heräsin ennen aamukuutta (luullen kellon olevan melkein seitsemän), ja rupesin aamuhommiin. Tajusin hampaat pestyäni, että herätyskellon soittoon heräämishetkestäni olikin kymmenen minuutin sijaan tunti kymmenen minuuttia, mutta jäin kuitenkin jalkeille. Aamuaika, oma aika! Saatan päästä töihin tänään jopa tavallista virkeimmin mielin aikaisesta aamuherätyksestä huolimatta - tai varmaankin juuri siitä johtuen.

nansk

Palasin reissusta Ausseista ja Uudesta-Seelannista ööö... toissapäivänä. Takana vuorokauden verran ja vähän reilumminkin lentokoneessa istumista, väsymystä, uudelleennäkemisiä kavereiden ja poikaystävän kanssa... Vähän sellaista arkeenpaluumelankoliaa ilmassa. Eilen juotiin neljän tytön kesken neljä (vai viisi) pulloa viiniä ja tänään päätin olla kapinallinen ja skipata luennot. Sen sijaan olen lukenut kymmenittäin Lily-postauksia kun en päässyt kuukauden matkalla kertaakaan kunnon koneelle :D Seuratuissa oli numerona tyyliin 140, kääks. Vain muutamasta blogista luin jokaisen postauksen, ja tämä oli niistä yksi.

Toivottavasti palailet pian!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.