Huomenta Suomi, kaipaan sinua

Onnenpäivä

Meillä oli tänään kaksikymmentäkahdeksan astetta lämmintä, pilvetön ja tyyni taivas. Minä istuin bikinit päällä aurinkotuolissa, epämukavassa asennossa kannettava sylissäni ja katselin Youtubesta videoleikkeitä Suomesta. Tänään se taas iski, Suomi-ikävä.

Turun saaristoa vuonna 2010,

ensimmäinen ulkomaanmatkani Suomeen.

 

 
Hyvää keskiviikkoa, Suomi! Nähdään ehkä ensi vuonna. Sitä odotellessa, voisitko lähettää mahdollisimman monta ystävää ja sukulaista käymään ison meren tällä puolen?

 

 

Kommentit

nansk

Hienosti videoon saatu Suomen maaseudun parhaat komponentit (: Tulee ikävä kesää kun tuollaista videota katsoo. Näyttää vähän meidän mökkimaisemalta osa noista kuvista...

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Visit Finlandilla on monta muutakin kaunista esittelyvideota Suomesta. Kyllä kelpaa esitellä maailmalla miltä meillä kotona näyttää! Taidankin postata yhden FB-seinälleni nyt heti.

Toissapäivä

Saat ihan täydet sympatiani :) nyt 4kk Kanadanvaihtoa takana ja lasken jo päivä että pääsen kotiin! Vaikka on täällä maailmalla ollutkin ihan parasta silti.

ninoh

Nyt on joku ulkomaan bloggareitten virallinen kotimaa ikävä jakso,oon eksyny tän tyyppisiin postauksiin viimeaikoina..ite näin unta jo ruisleivästä viimeyönä ja kohta ois kolmen kuukauden työrupeama kera ruiksen eessä:)

Kommentoi