Huvipuistotukka

Onnenpäivä

Päätimme viime viikolla viettää hauskan päivän Universal Studioilla Hollywoodissa. Aamulla hiuksiani lähtökuntoon kiharrellessani muistin yht'äkkiä ystäväni minulle tuoman kirkkaanpinkin hiusliidun. Siitä se ajatus sitten lähti. Asiahan on nimittäin niin, että päivä huvipuistossa vaatii ehdottomasti huvipuistotukan!

Tykästyin pinkkeihin suortuviin niin paljon, että melkein harmittaa ettei lopputulos ole pysyvä. Kevin Murphyn Color.Bug -väri nimittäin lähtee hiuksista pois heti ensimmäisessä pesussa. Onneksi väri osoittautui pienen harjoittelun jälkeen sen verran helpoksi käyttää, ettei muutaman suortuvan värjääminen aina silloin tällöin ota paljonkaan aikaa. 

Vasta oman värjäykseni jälkeen löysin Sarvaksen Saaran blogista viralliset värjäysohjeet, joiden mukaan hiuksiin tulisi ennen väriä levittää jonkin sortin muotoilutuotetta, jotta väri pysyisi paremmin ja lähtisi varmasti pesussa pois. No, minä en muotoilutuotetta käyttänyt ja väri sekä tarttui että lähti pesussa pois siitä huolimatta. Sen verran varsin sottaisesta ensiyrittämästä oppineena kuitenkin tein, että kostutin kevyesti värinappulan pintaa sormenpäillä ennen värjäyksen aloittamista. Sen jälkeen otin hiussuortuvan kerrallaan peukalon ja värinappulan väliin ja liu'utin väriä ylhäältä alas muutaman kerran. Tämän jälkeen liu'utin hiussuortuvaa sormieni välissä vielä kerran pari, jotta irtoväri tarttuisi hiuksen pintaan eikä sottaisi niin paljon.

Siinäpä se tämän hauskan tuotteen miinus sitten onkin. Se sotku nimittäin. Väriä varisee laittaessa jonkin verran ympäriinsä, joten suosittelen tekemään värjäyksen lavuaarin päällä. Ei myöskään kannata pukea vaatteita päälle ennen värjäystä, sillä väri tarttuu vaatteisiin kuin tauti, vaikka lähteekin pesussa pois.

Joo, myönnetään. Aikuistuminen ei ole koskaan oikein ollut minun juttuni. Aikuispissismiä tai ei, tuli hiuspehkostani pienellä vaivalla ihan törkeän hieno!

 

 

 

 

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Hattaratukka :) 

.Tiia

Ihan mahtavan hieno tukka! Ihastelin sitä jo Instagramin puolellakin :).

Vieraileva Hessu (Ei varmistettu)

Mitä kivoja värejä on tarjolla ja laitatko pari palleroa postilla tulemaan? Saat vaihdossa vaikka salmiakkia ja suklaata tai jotain? ;)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haa, parastahan on, että tää on ostettu Suomesta :) On ilmeisesti kampaamotuote.

Kristaliina
Puutalobaby

Ihana, tykkään!

Mä joskus noita googlailin ja törmäsin haukkuihin just tuosta sotkuisuudesta. Ei sotkenut jälkikäteen) huvipuistovaatteita kuitenkaan? Olisiko uskaltanut tyyliin laittaa pipon/hatun päähän?Jotenkin tuntuu, että eihän se varmaan niii-iiin pitkä miinus se sotkuisuus ole (jos ei sotke tosiaan jälkikäteen vaatteita, tuolinselkämyksiä jne.), kun sotkeehan ne tavallisestkin kotona laitettavat värit laittaessa aina jonkin verran. Pääasia, että tietää etukäteen niin osaa varautua ja suojautua :) Tekisipä mieli kokeilla!

A. Sinivaara
Onnenpäivä

No, kyllähän mun mustassa paidassa oli vähän pinkkiä, kun sen riisuin illalla pois... elikkä, en nyt ainakaan vaalean paidan kanssa tuota käyttäisi. Mutta tyynyä väri ei enää sotkenut (en tietenkään halunnut pestä pois tuota ihanaa väriä ;D). Ehkä se muotoilutuotteen käyttäminen värin kanssa ehkäisisi tuota sotkemista vähän, pitänee kokeilla. Se väri siis kyllä lähtee vaatteista pois pesussa, joten sillä tavalla ei hätää.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Päivitys, päivitys!

Haha, en vissiin eilen katsonut tukkaani kovin tarkasti. Nimittäin... kyllä nuo vaalennetut latvat ovat pesun jälkeenkin hitusen pinkahtavat (voiko noin sanoa :D). Eli ööö, ehkä sittenkin kannattaa käyttää sitä muotoilutuotetta siellä värin alla... haha :D

annemi

Aivan ihana hattaratukka! :) 

Suvi S (Ei varmistettu) http://mycrazycouture.blogspot.fi/

Vitsi mä rakastan tota tukkaa ♥ Mä luin sen sun postauksen siitä kun lähdettiin, ja jos yhtään lohduttaa täällä päässä on myös aikaerorasituksen lisäksi tyhjä olo ja ikävä takaisin :( Toivottavasti nähdään taas pian ♥

Niin aikuispissismiä tai ei...itselläni oli pari vuotta sitten punaisia ja vihreitä raitoja. Äidin mielestä ne eivät sovi yhtään ikäiselleni ja mitä lapsetkin sanovat, kun kuuli suunnitelmastani. No lapset päättivät värit ja olivat sitä mieltä että kenenkään äidillä ei ole niin hienoa lettiä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.