Hyvä olla

Onnenpäivä

Tänään on ollut hyvä olla. Tiedättehän sen sellaisen olon, kun huomaamattaan hyräilee itsekseen, ottaa aina liikkeelle lähtiessään muutaman tanssiaskeleen, hymyilee astioita kuivaustelineeseen laittaessa ja rinnassa on hassu lämmin tunne?

Ehkä se on joulumieli, joka alkaa pikkuhiljaa nostamaan päätään joulun tarjoiluja ja kattausta suunnitellessa, joululahjoja hankkiessa ja jouluisia työtehtäviä tehdessä. Olen niin onnellinen sukulaisten tullessa jouluksi meille, niin onnellinen miehestäni, onnellinen kodistani ja onnellinen työstäni. Ei ihme, että on hyvä olla.

Joskus on parempi keskittyä siihen mitä on saanut, kuin siihen mistä on jäänyt paitsi.

Milloin sinulla oli viimeksi hyvä olla?

 

 


Kuvissa niitä ensimmäisiä jouluhankintoja.

 

Kommentit

Ihana postaus!

Nukkumaan mennessä, silloin aina hymyilyttää, kun saa kömpiä sen rakkaimman viereen peittojen alle lämpöiseen :) Miehen sylissä ja vieressä on muutenkin minun "hyvän olon paikka", varsinkin jos samaan syliin änkee vielä yksi pieni ja lämpöinen koiruus, siinä ei jaksa murehtia turhista :) <3  

Vierailija (Ei varmistettu)

Kalifornian pistaasipähkinät &lt;3

Lotta Katariina
Pumpui

Voi vitsi, tulipas hyvä mieli sun postauksesta :)

lone star (Ei varmistettu)

Taidan olla "perusonnellinen", sillä joka päivä on hyvä olla! Joskus tulee alakuloinen olo, kun ajattelen rakkaita ja ystäviä, joita näkee niin harvoin. Joka päivästä olen kiitollinen, vaikka päivä itsessään ei olisikaan kovin merkittävä tai erikoinen.

ninoh

Ihanaa kun  perheesi tulee jouluksi! 

<3

 

Uusi Aamu

Mulla on ollut viime aikoina hyvä olla usein. Olen tehnyt asioita, joista nautin. Olen tehnyt pieniä päämääriä. Olen uskaltanut luottaa elämän hyvyyteen. Ja viimeisenä...tein ensimmäistä kertaa onnistunutta ruisleipää juuresta, ilman hiivaa! Voi sitä hykertelyä aamupalapöydässä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.