Idea, jonka olisin halunnut keksiä itse - kuppikakku-automaatti

Onnenpäivä

Vaikka todellisuudessa olen jo paennut Kalifornian kuumuutta Mammoth Lakesille vuoristoon, palaan vielä hetkeksi minilomaani Los Angelesissa. Kuten edellisessä postauksessani lupailin, palaan nyt toiseen matkan pääteemoista, kuppikakkuihin. Koska en juuri muffinssi-vuokiin sylje, olin kovasti innoissani ystäväni ehdottaessa päiväajelua Beverly Hillsiin ja Sprinkles-kuppikakkukahvilaan. Enkä muuten intoillut suotta. Käymisen ja blogi-postauksen arvoisen paikan Sprinklesistä tekee nimittäin yltiöhauska Cupcake ATM, eli suomalaisittain kuppikakku-automaatti. Idea on juuri niin järjetön ja hauska, tai ihan vain järjettömän hauska, että melkein harmittaa etten keksinyt sitä itse.

Automaatin idea on sama kuin pankkiautomaatilla. Ruudulla pyörivistä kuppikakuista valitaan se houkuttelevin, höylätään pankkikorttia ja seurataan ruudulta, kuinka kuppikakku lähtee hyllystä matkaan kohti vesi kielellä odottelevaa tilaajaa ja tupsahtaa lopulta ulos automaatissa olevasta luukusta söpössä paketissa. Eikä hauskuus pääty vielä tähän. Toisin kuin paikalliset kuppikakut, joiden koostumus on epämääräistä höttöä, muistuttavat nämä kuppikakut suomalaistyyppistä perusmuffinssia eikä kuppikakun kuorrutuskaan nostanut liialla makeudella niskavilloja pystyyn.

Eli, jos suuntaat Los Angelesin alueelle, lisää pakollisten nähtävyyksien listalle tämä pieni sokerinhuuruinen kohde Beverly Hillsissä, Santa Monica Boulevardilla. Jos kuppikakkujen epäterveellisyys puistattaa, löytyi heti Sprinklesin naapuriliikkeen seinästä tuoremehu-automaatti. Olin kuitenkin sen verran kuppikakku-ähkyissäni etten enää mehulle kyennyt, vaikka liike ulkoa päin kovin houkuttelevalta sammalella tilkittyine seinine vaikuttikin.

Ensi kerralla testataan sitten tätäkin automaattia.

 

Nyt ovat herkuttelut kuitenkin jo vaihtuneet Mammoth Lakesin vuoristomaisemiin ja aktiivilomailuun. Tänään kuppikakkujen voimalla on tehty mm. pieni testilenkki maastopyörällä ja kiivetty Mammoth Mountainin huipulle, jonka tein muuten myös viime vuonna. Alkuviikko sujunee samaan malliin, kunnes suuntaamme kohti Bay Areaa ja Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän viettoa.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! Minä jatkan lomailua ja tästä syystä saattaa blogikin päivittyä hieman tavallista harvempaan tahtiin. Reissun etenemistä kannattaa muuten seurata myös Instagramista sekä Facebookista.

 

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

No niinpä! Voisin ajella isolle kirkolle ihan vaan tuon takia :D

Eliiisa (Ei varmistettu)

Hauskaa! Olen sellainen herkkusuu, että tämä räpsähti heti Los Angelesin to do-listalle :)

Corde

Miksi tälläisiä ei ole suomessa?

Toisaalta jos olisi niin saattaisin olla kanta-asiakas ja pyörisin kuin pallo eteenpäin...rakastan kaikkea ihanan söpöä leivonnaisissa joten noi uppois niiiiiiin lujaa tähän neitiin!

Kommentoi