Ihan liekeissä

Onnenpäivä

Aika harvoin esittelen täällä päivän asuja tai muitakaan asusteita (en nimittäin ole mikään tyylikkyyden ruumiillistuma), mutta tänään korjataan tämäkin vahinko. Minulla on nimittäin aivan huisin hienot bootsit, jotka kaivoin ylitäyden kenkähyllyni uumenista talveksi käyttöön.


Itse asiassa sain nämä New Rockin liekkibootsit mieheltäni(!!) syntymäpäivälahjaksi jo melkein kahdeksan vuotta sitten. Pukeuduin noihin aikoihin aika paljon mustaan ja meininki muutenkin oli vähän enemmän rock, joten nämä jalassa tuli kipitettyä pitkin pääkaupunkiseutua melkoisen paljon. 

Viime vuosina nuo yhdet rakkaimmista kengistäni ovat olleet enemmän telakoituneena kenkähyllyyn kuin jalkoihini. Ongelmaksi nimittäin muodostui niiden hankala yhdistäminen mihinkään muuhun kuin mustaan, liian lämpimät kelit niiden käyttämiseen ja sainpa kehitettyä yhteensopivan käsilaukun puuttumisestakin elämää suuremman ongelman.

 

Mutta onneksi meillä on internet ja internetissä kauppoja. Talvikelien lähestyessä ryhdyin etsiskelemään nettikaupoista kenkiin sopivaa käsilaukkua ja kappas, Kiinanmaastahan sellainen löytyi!

Ja tässä olen ulkoilemassa kenkien, laukun ja miehen kanssa.

 

Nyt kun minulla on nämä mielettömän hienot liekkibootsit ja liekkilaukku, niin voisiko joku määrittää, että ne ovat muotia? Kiitos.

 

 

Kommentit

Enni

Muotia on mun mielestä se miten sitä vaatetta kantaa. Ja sä kannat noita kuvassa näkyviä kaikkia kuteita ja asusteita hienosti; selkä suorassa ja ylpeästi. Se on muotia se!!

Siis ihan sairaan makeat!

Vierailija (Ei varmistettu)
Vierailija (Ei varmistettu)

ihan sika hienot! (: kelpais itellekki

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Ah, kiitos Vierailija! Olen siis sittenkin muodikas! Woohou ja iso rasti seinään!

Vierailija (Ei varmistettu)

Apua, noi olis niin siistit revittyjen farkkushortsien kanssa! :D Voi tosin tulla pieni ongelma siinä, että joko on liian kylmä shortseille tai auttamattoman kuuma bootseille.. Tai sitten vedät vaan hikisukkana.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Vierailija: Olen kalifornialaistunut sen verran, että pystyn jo lämpiminä kevät- ja syksypäivinä vetämään bootsit jalkaan ja pukemaan shortsit ja topin päälle :D Aluksi se tuntui tosi hullulta, mutta on jo muuttunut jokseenkin normaaliksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Noi saappaat on upeat! Mä olisin yhdistänyt ne pehmeään ylisuureen valkoiseen t-paitaan/neuleeseen ja bikerrotsiin. Laukuksi olisin valinnut harmaan tai mustan olkalaukun (jopa punaisen!), jossa on hapsuja. :p Tyyliin tälläinen: http://weheartit.com/entry/37239945?group=B&imgres=fringe+bag

Vierailija (Ei varmistettu)

Yhyyy miten noloa aikuiselta ihmiseltä. Ehkä 10 vuotta sitten kun noi buutsit tuli ne oli räväköillä punatukkasilla goottilumpuilla muotia :D
Anteeks tää kommentti mut se on vaan tosi, muuten diggaan kyllä kropasta jne ja onneks et pukeudu aina noin.

Kommentoi