Jenkki käy treffeillä

Onnenpäivä

Kulunut vuosi on tarjonnut minulle monta oppituntia elämänkoulussa. Tuttavapiirissä olevien sinkkujen ansiosta olen päässyt seuraamaan lähietäisyydeltä paikallista deittailukulttuuria sen kaikessa monimutkaisuudessaan. Kaiken saamani tiedon perusteella en voi kuin kiittää universumia siitä, etten ole sinkkumies Amerikassa.

Paikallinen deittailukulttuuri on kuin suoraan pahimmasta painajaisesta, jossa mahdollisuudet onnistumiseen ovat naurettavan pienet ja heräät todellisuuteen kerta toisensa jälkeen nöyryytettynä ja hammasta purren. Paikallinen deittipeli on täynnä räikeää hyväksikäyttöä, epäloogisuuksia ja kirjoittamattomia sääntöjä eikä lienee tule kenellekään yllätyksenä, että vaikeuskerroin yhtälössä on nimenomaan nainen.

 

Valtaosa paikallisista naisista noudattaa enemmän tai vähemmän orjallisesti deittiohjeistusta, joka on sääntöineen, poikkeuksineen ja poikkeusten poikkeuksineen pitkä kuin nälkävuosi. Ilman aiheeseen liittyvää syvällistä perehtymistä, ei miehellä ole minkäänlaista teoreettista mahdollisuutta selvitytyä pelistä kunnialla. Ja toisaalta, aiheeseen perehtymisen jälkeen, ei välttämättä ole enää edes mielenkiintoa.

 

Mennäänpäs sitten niihin naisille suunnattuihin, kirjaksikin koottuihin ohjeisiin. Tässä muutama esimerkki:• Näytä aina hyvältä, oli tulotasosi mikä tahansa. Pidä itsesi hoikkana.

• Älä kerro itsestäsi mitään, ellei ole pakko. Salaperäisyys saa miehen villiksi.

• Mies maksaa. Avattu lompakko on todiste aidosta kiinnostuksesta.

• Ellei mies tuo sinulle kukkia, anna pakit. Odota kukkalähetyksiä myös kotiin ja työpaikalle.

• Anna ymmärtää, mutta älä anna. Miehellä pitää olla jotain mitä odottaa.

• Älä koskaan ole saatavilla silloin, kun mies haluaa.

• Älä vastaa puhelimeen, kun mies soittaa. Anna hänen jättää viesti tai pari ennen kuin soitat hänelle takaisin.

• Jos mies haluaa tavata tiistaina, sinulle sopii vasta torstai. Jos mies on kiinnostunut, hän järjestää menonsa sinun mukaasi.

• Miestä ei tavata viikonloppuisin. Viikonloppuisin tavataan ystäviä.

• Muuta mieltäsi usein. Mitä vähemmän mies voi ennakoida liikkeitäsi, sen parempi.

• Harjoittele suutelua, se on yksi tärkeimmistä taidoistasi.

• Miehen tulee olla mies, ei poika.

• Älä soita miehelle, mies soittaa sinulle. Sinun yhteydenottosi kertovat, että olet epätoivoinen.

• Jos haluat lapsia, älä koskaan kerro siitä tapailun alkutaipaleella.

• Älä koskaan vastaa miehen viesteihin samana päivänä. Odota vähintään kolme päivää.

• Jos mies ei vastaa viesteihisi kolmen päivän sisällä, jätä hänet.

• Älä vastaa viesteihin viikonloppuisin.

• Anna miehen odottaa, aina. 

• Mikäli asutte kaukana toisistanne, miehen tulee matkustaa luoksesi vähintään kolmesti, ennen kuin sinä matkustat hänen luokseen.

• Nainen ei koskaan sano "rakastan sinua" ensin.

 

Missä on maalaisjärki, kysynpähän vaan? Kuinka niin yksinkertaisesta asiasta, kuin toisen ihmisen kanssa viihtymisestä ja toisistaan tykkäämisestä, voidaan saada aikaiseksi näin jumalattoman vaikea prosessi? Miksei voida vain sanoa, että hei, ootpa kiva, syötäiskö aamupalaa yhdessä?Lue myös:

Jenkki käy leffassa

Jenkki käy salilla

Jenkki hankkii koiran

 

 

 

Kommentit

Laura Pollari
Laura de Lille

Apua - Kamalaa, mutta silti niin hulvatonta!

Tää jenkkien dating-kulttuuri on kyllä niin käsittämätöntä settiä, että sukat pois. En ole tavannut tähän asti vielä yhtäkään ei-amerikkalaista (miestä tai naista) joka olisi hiffannut, mitä ne täällä säätää.

Sitä että "deitataan" viittä eri tyyppiä samanaikaisesti kuukausitolkulla, ei sanota juutaeikäjaata oikein mihinkään suuntaan, luodaan mitä kummallisempia sääntöjä ja venkoillaan mielivaltaisesti - kunnes sitten yksi päivä päätetään, että tästä tulee mun tuleva mies tai vaimo. Huh!

Aika pelottavaa tällainen mustavalkoisen lineaarinen parisuhdeajattelu, sillä eivät ihmissuhteet tietenkään kulje minkään kliseisen kaavan sanelemina. 

Jos jengi vain osaisi vähän relata, unohtaa statukset ja koklata vilpitöntä kommunikaatiota, niin hyvä tulis! Mutta tiedä sitten. Ehkä voivat vain pitää deittailutunkkinsa! Tää kulttuurigappi on ainakin mulle liian suuri ylitettäväksi :)

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Meilla jenkkimiehilla on oma kirja nimelta "The Game..." Naistenkin kannattaa lukee.

http://www.amazon.com/The-Game-Penetrating-Society-Artists/dp/0061995320

Vierailija (Ei varmistettu)

No, onneksi voi seurata american dating kulttuuria piikkipaikalta!! Naapurin touhua on oikein mielenkiintoista seurata, etenkin eraanlaisia "kristillia" periaatteita nuoremman naisen puolelta;

- Naisen periaatteisiin kuuluu yhteenmuuttamisen osalta, etta miehen kuuluu ensin kosia ennen kuin voidaan muuttaa yhteen.
Mikali kosintaa ei tapahdu tarpeeksi aikaisessa vaiheessa, tulkitsee nainen taman kusetukseksi eli mies nain ollen kuluttaa siis hanen kallisarvoista aikaa.

Luonnollisesti taloudellinen puoli on myos laheisessa tarkastelussa eli naiselle on suuri, lahes ylitsepaasematon ongelma, mikali mies tienaisi vahemman kuin han - tulkitsee asian siten, etta mies on kunnianhimoton, eika yrita tarpeeksi. Tarkennettakoon, etta pimu on siis lahdossa juurikin opiskelemaan hoitoalaa - eli katsoo, etta miehen tulisi yllapitaa tuloillaan myos hanen opiskelunsa. Oivoi. Ja yhta luonnollisesti mies empii erityisen tarkkaan, haluaako han tosiankin kustantaa myos sen toisen elamisen. Ja oravanpyorahan on valmis.

Ja sellainen huomio miehille, alkaat vain missaan tapauksessa kayko kysymaan paikallisen naisen ammattia ja tointa, tama saatetaan tulkita uteluksi tulotasosta. Taman eriskummallisen piirteen opimme eraalta suomalaiselta, joka on hyvinkin omaksunut paikallisen dating-kulttuurin (samainen naishenkilo aina jostain syysta sattui tapailemaan lakimiehia ym. "sakkaa").

On taa, meinaa insinoorilogiikka loppua kesken kun yrittaa ymmartaa naiden paikallisten sekoilua ja venkoilua taman asian piirissa.

tiiti
ite puin

Ahahah :D Jotenkin luulisi, että tuohon säätämiseen kuluisi ihan kohtuuttomasti sitä omaakin aikaa, kun hautoo noita superiivileitä suunnitelma ja taktiikoita. Tosiaankin, jokainen on oman elämänsä vaikeuskerroin.

Vaikeeta näyttää olevan kyllä, tilanne jossa ei voi voittaa :D

tiia_

Huhhuh, kuulostaa ihan reality-tv:ltä! Onkohan tommonen hullu jenkkideittailu tyypillisempää suurkaupungeissa? Meidän pikkukylässä tuntui olevan vallalla aika tavalla normikaava: tavataan jossain, sovitaan yhteisestä illasta, mennään syömään tai leffaan.  Sovitaan uudesta tapaamisesta, koska molemmat tykkäävät toisistaan. Parin tapaamisen jälkeen yövisiitti ja sen jälkeen nainen itkeskelee ja katsoo pakonomaisesti DVD:ltä Sex and the Cityä, kun mies paljastuikin varatuksi tai hän ei soita. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Yks kaverin kaveri oli jostain löytäny vastaavan opuksen ja deittaili jotain jamppaa ihan noita sääntöjä noudattaen. Oli aika mielenkiintosta touhua ja kävi kyllä sääliksi poikaparkaa. Päätyivät lopulta samaa kämppää asuttamaan, mutta yllättäen siitä ei sitten mitään tullu. Ja veikkaan, että mies oli suurimman osan aikaa ihan kuutamolla. Oli sen verran vikkelät mielenliikkeet kyseisellä naisihmisellä ja vielä yhdistettynä noihin sääntöihin. Että osataan sitä Suomessakin, ikävä kyllä.

Lyyli (Ei varmistettu)

Tosi hauska kirjoitus:D Löysin tän blogin eilen ja jäin heti lukemaan!
Sulla on ihana asenne ja osaat kirjoittaa, aiheetkin on mielenkiintoisia.

annemi

Huh huhu, alkoi jo itseä uuvuttamaan tuon listan lukeminen. Onneksi ei tarvitse noudattaa moisia sääntöjä, olisin varmasti Jenkeissä ikisinkku :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Meillä suomalaisilla täällä on sanonta: "Jos sinkkuna tänne tulet, sinkuksi myös jäät". :-D

On tosi kamalaa, kun ihan järkevätkin ihmiset heittäytyy deittaillessa täysin sekopäiseksi. Ihan ihme touhua. Ja sitten jos päästään ensitreffejä pidemmälle, niin on ihan normaalia antaa pakit jos toisen tulotaso ei miellytä. Yksi miestuttava tapaili mm. kivaa tyttöä, jossa ei mitään ollut vialla, mutta kun paljastui, että pimu oli ostanut asunnon, tuli pakit. Sillä naisella kun ei olisi kuulemma koskaan ollut vara ostaa hänelle lahjoja...

Tiia_: Tää on niin Hollywoodia! Mutta voisi hyvinkin olla pikkupaikoissa eri meininki, kun ei ole niin paljosta vara valita? :-D nirsot jää ilman...

Lyyli: Tervetuloa mukaan! Toivottavasti jonkinmoinen taso pysyy yllä jatkossakin, eh.

Vierailija (Ei varmistettu)

listasta unohtunut myos miehisia havaintoja, kun taysin jarkevanoloinen ja mukava nainen heittaytyy keskimaarin kolmansilla deiteilla taydelliseksi kotkot-kanaksi. Tama paikallisella "logiikalla" tarkoittaa naisen kiinnostusta miesyksiloa kohtaan. Yrita siina suomalaisella logiikalla ymmartaa nainkin selkea indikaattori

Mita tulee tuohon ajankayttoon, eras miespuolinen tuttava kulutti varmaan 5 iltaa viikossa eri naispuolisten henkiloiden tapailuun. Enempi vahempi lopputulos oli naurettavan-saalittavan valimaastossa. Ja kun oletetaan miehen maksavan lystin, opuksen lakien mukaan, niin kyllahan se lompakolle kay.

Sosiaalipornoa

Olisi mielenkiintoista tietää mitä noiden neuvojen noudattajat ajattelevat. Kehitetään kupla ja ollaan suojamuurin takana, kunnes toinen on saatu koukutettua mystiseen lupaukseen jostain.

Valitettavasti joudun toteamaan, että se toimii! Kuukauden päivät juoksin erään naisen perässä, kunnes sanoin, että tämä on nyt tässä. Paluu viesti oli "aijaa, olisi ollut kivaa tutustua paremmin.". 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.