Kukkapaitatäti

Onnenpäivä

Sillä siunatulla hetkellä, kun maastokuosista tuli vihdoin yksi kuumimmista trendeistä ja kaikki vaatekaappini vanhat salaatinlehtikuvioidut vaatteet nostaisivat minut muodin aallonharjalle, mitä teen? No, en ainakaan kaiva esille niitä kaseikossa ryömiskelyyn soveltuvia maastohousuja, vaan kerään kaupasta mukaani kaikki vaatekappaleet joissa on kukkasia. Ensin se kylpytakki ja nyt sitten tämä kukkapaitakin.

Äh, en vaan osaa. Minä kun olen 100 % fiilispukeutuja ja nyt on kesä, kukkasia ja pörriäisiä. Katsokaa nyt vaikka itse. Miten voi olla kovin sotaisalla tuulella jos heti aamutuimaan takapihalle kurkatessa näyttää tältä? Kysynpähän vaan.

 

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Nääh, sä vaan varmaan oot niin trendsetter, että tietämättäsi ennustat seuraavan kauden trendiä - syyssateilla voi sitten odottaa kukkapaitoja catwalkeilla :)

ninoh

sama. ihan kukkatäti tätä nykyä myös..Hei mulla on katolla toi sama kukka kun sun kuvista vika, se sulkeutuu öisin love it ..

TT (Ei varmistettu)

Ota muutama kurkkusalaattikuosinen kampe mukaan kuitenkin Suomeen, viime aikojen säät on olleet semmoisia että lomalainen on hyvinkin sotajalalla heti aamusta kun näkee pihan ja lämpömittarin.. Että tällä säälläkö se lomafiilis löytyy? ;) Jos hyvin käy, ne toimii ennaltaehkäisesvästi ja nämä kylmät sadesäät ehtii alta pois ennen lomaasi. Toissapäivänä piti kaivaa toppahousut esiin, että niinkin lämmintä..

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi/

Et sä mikään täti ole! ;)

Kommentoi