Kun lähdin ostamaan uusia treenihousuja

Onnenpäivä

Tiedättehän kuinka usein käy, kun lähtee ostamaan jotain tietynlaista vaatetta tai tavaraa? No, sitä haluttua juttua nyt ei varmasti löydy, mutta sen sijaan ostoskoriin päätyy jotain ihan muuta. Itselleni ainakin ilmiö on kovastikin tuttu. Mutta se on kyllä sanottava, että ensimmäistä kertaa minä treenivaatteita ostamaan lähdettyäni palaan kotiin seepran kanssa.

Eikö olekin hieno! Tuo kuosiltaan ajaton, kiistatta savannin muotitietoisin nelijalkainen, sopii täydellisesti vaaleanpunaisen työhuoneeni pöydänkulmalle laiduntamaan.

Parempi tietysti näin päin. Niitä treenihousuja tulee nimittäin varmasti vastaan vielä kymmeniä, mutta ajatella jos olisin varta vasten yrittänyt löytää seepran! Sitä ei takuulla olisi koskaan löytynyt.

 

ps. Näettekö tuon murtuman poloisen seepran jalassa? Sen vuoksi paperimassasta tehdyllä kaverilla oli hintaa vaivaiset viisi taalaa.

 

 

Kommentit

annemi

Haha, mahtavaa! housuja etsiessä löytyy seepra, koskaan ei tosiaan tiedä mitä elämässä voi tapahtua :) 

hupu (Ei varmistettu)

Kääk, jotenkin katoin ekaa kuvaa niin, että luulin että ostamasi seepra oli lifesize- mallia. Ajattelin, että onhan tuo puolitoistametrinen paperimassaseepra aika rohkea sisustusratkaisu, mutta mikäs siinä jos tykkää. :D
Taskuseepra on hieno.

tiippa (Ei varmistettu)

Mäki eka huijaannuin että noi ois valtava :D

A. Sinivaara
Onnenpäivä

"Aika rohkea sisustusratkaisu" :D Minä kyllä luulen, että se olisi sellainen sisustusratkaisu, että saattaisivat alkaa kotipuolessa huolestumaan henkisestä hyvinvoinnistani :D

Matkatar (Ei varmistettu) http://matkantekijana.blogspot.com

No onpas tosi hieno uusi asukki, onnea löydöstä! Kyllä vain minullekin käy usein noin, että kotiin tuonkin jotain ihan muuta kuin piti :)

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Oon monesti miettinyt, että mikäköhän siinä on, ettei oikeastaan koskaan palaa kotiin tyhjin käsin, vaikkei sitä haettua juttua olisikaan löytynyt. Liekö sitä on lähtenyt liikkeelle sillä asenteella, että "nyt ostan", valmistautunut henkisesti rahanmenoon, niin sitä sitten tulee helpommin tartuttua kaikkeen muuhunkin rojuun siellä kaupassa.

paskapaiva (Ei varmistettu)

Mies kun tekee noin, ristitaan se auttamattomasti "tarpeettoman paskan keraajaksi" - mutta naiselle standardit ovat selkeasti erit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Armahani Paskapäivä, jos sä saat ostaa meidän kylpyhuoneeseen puutarhatontun, mä saan ostaa mun työhuoneeseen seepran <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.