Lehdestä tuttu maalainen

Onnenpäivä

Hieman surullisena on todettava, että Pohjois-Pohjanmaa on nyt tältä erää nähty ja juna on jo kuljettanut minut työkuvioiden perässä pääkaupunkiseudulle. Tällä kertaa kotiseutukierroksesta jäi kuitenkin hienojen muistojen lisäksi käteen jotain konkreettistakin, nimittäin Nivala-lehdessä tänä torstaina julkaistu henkilöhaastattelu - minusta! Olin todella innoissani, kun Nivala-lehden toimittaja Hanna Parhaniemi pyysi minua juttusilleen ja lupasi vieläpä toteuttaa haaveeni vierailla kotiseutumuseossa Suomilomani aikana. Niinpä haastattelupaikaksi sovittiin Katvalan kotiseutumuseo Nivalassa, jonka kauniissa miljöössä Hanna onnistui nappaamaan tästä maalaisesta myös varsin mukavan setin kotiseutuhenkisiä kuvia. Pienen pieni pätkä haastattelusta löytyy Nivala-lehden nettisivuilta, mutta koko jutun voivat kotikontujen asukkaat lukea kuvien kera itse lehdestä.

Niille, jotka eivät haastattelua lehdestä pääse lukemaan, voisin tekstin sanoman tiivistää yhteen lauseeseen: Tyttö voi lähteä Pohjois-Pohjanmaalta, mutta Pohjois-Pohjanmaa ei koskaan lähde tytöstä.
 


Kuvat: Hanna Parhaniemi / Nivala-lehti

 

Kommentit

Ekaterina (Ei varmistettu) http://katjathaastajat.blogspot.fi/

Ai kun vaikuttaa kivalta jutulta! Tätini asuu Nivalassa, pitääpä vinkata, että lukee jutun. Olen selaillut blogisi vanhempia kirjoituksia ja tykkään kovasti!!!

AinoP (Ei varmistettu)

Ihanat kuvat :) Uskomaton sattuma, että meillä on mökillä Haapavedellä ihan samanlainen takka.

Toimitus
Toimitus

Jee! Hyvältä näyttää.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.