Liian seksikästä

Onnenpäivä

Joulukiireiden hellittäessä on ollut vihdoinkin aikaa heittäytyä selälleen sohvalle ja selailla läpi kaikki kuukauden aikana postilaatikkoon ilmestyneet naistenlehdet. Kaikkia niitä yltiöseksikkäitä pukeutumis-, tukkalaite-, kunnonkohotus- ja muita höpöhöpö-artikkeleita lukiessa on mittani kuitenkin alkanut vähitellen lähestyä täpötäyttä. Ensi vuoden seksikkäimmät hiusmallit! Seksikäs arkimeikki! Uuden vuoden seksikkäät bileasut! Ensi vuoden tavoite: seksikkäät olkapäät! Uudet, seksikkäät vatsalihasliikkeet! Harrasta seksikkäämpää seksiä! Eivätkä enää ruokalehdetkään tyydy ihan vaan tavalliseen, herkulliseen ja terveelliseen ruokaan, vaan soppakulhossakin täytyy olla jotain seksikästä. Seksikkäät pikkunaposteltavat uuden vuoden juhlapöytään! Syö ruokasi seksikkäästi sormin! Puhumattakaan sitten sisustuslehdistä, joiden mukaan avioliiton pelastus on seksikkäät satiinilakanat! Parempaa seksiä seksikkäässä sängyssä!

Lopulta se viimeinen tilkka täyttymäisillään olevaan mitta-astiaan tuli kai eilen hoitoainetta ostaessani. Suora, seksikäs tukka, kiljui hoitoainepurnukan etiketti. Kun kaapistani löytyy jo entuudestaankin hiuskiinnepullo, joka lupaa ison, seksikkään tukan, en varmasti ehdi ensi vuonna muuta tekemäänkään, kuin paistattelemaan seksikkyyden kuumassa valokeilassa ja harrastamaan seksiä yltiöseksikkäine hiuspehkoineni.

En tiedä kuinka seksikästä teillä siellä Suomessa on, mutta ainakin täällä Amerikassa on enemmän sääntö kuin poikkeus, että naistenlehdet sisältävät toinen toistaan seksikkäämpiä artikkeleita, olipa kyse sitten kulmakarvoista tai piirakkaohjeesta. Korjatkaa toki jos olen väärässä, mutta maalaisjärkeni mukaan seksikäs tarkoittaa seksuaalista viehätysvoimaa eikä sillä ole paljonkaan tekemistä katkarapuvoileipien, hauisliikkeiden tai hoitoaineen kanssa. Tai en minä ainakaan tunnusta, että lihapullat olisivat kohdallani johtaneet seksiin montaakaan kertaa. Ja sen lisäksi, että treenaamisen lopputulos on yltiöseksikäs takapuoli, tulee itse treenaamisenkin näyttää seksikkäältä toimenpiteeltä, aivan kuten kaiken muunkin aina tanssimisesta tiskaamiseen. Naiset eivät meikkaa enää näyttääkseen kauniilta, vaan näyttääkseen seksikkäältä. Tukkaa ei enää harjata takkujen välttämiseksi, vaan seksuaalisen vetovoiman lisäämiseksi eikä vaatteitakaan pueta sääolojen, vaan seksikkyyden perusteella. Nuku, kävele, syö, urheile, pukeudu ja käy vessassa seksikkäästi, kehottavat naistenlehdet.

***

Jos noudattaisin kaikkia naistenlehtien seksikkäitä vinkkejä, olisi päiväni kai jotakuinkin seuraavanlainen:

On vielä aamuyö, kun herään satiinilakanoiden välistä ja vapautan kihartumassa olleen tukkani rullista, haron nopeasti hiustyveä seksikkäästi koholle ja aloitan massiivisen meikkausoperaation. Sipaisen vielä tukkani seksikkäälle pörröponnarille ja vedän pienenpienen urheilutopin ylleni ennen kuin suuntaan aamulenkille. Kiittelen itseäni onnistuneesta ehostuksesta, kun ensimmäisen kilometrin matkalla annan jo kolmannet pakit. Kotimatkalla oikaisen puiston läpi ja otan kaiken ilon irti nurmikkoa kastelevasta sadettajasta. Ollapa nyt tosielämän hidastuskuva.

Suihkun ja kolmen tunnin ehostuksen jälkeen päätän pukea työasuni alle epäkäytännölliset, mutta seksikkäät alusvaatteet, sillä se tuo itsevarmuutta ja jakkupuvun alta pilkottavasta pitsireunuksesta esimiehetkin pitävät - vaikkakin sitten omani on valtameren toisella puolella, naimisissa oleva nainen. Seksikkääseen ulkomuotooni äärimmäisen tyytyväisenä siirryn vähitellen työn äärelle kotitoimistoon. Piinkovana mainosalan ammattilaisena tiedän, että seksi myy. Niinpä taiteilen Hesarin kokosivun moottorisaha-mainokseen turhan tuotekuvan ja -esittelyn sijaan rinnat. Isolla.

Lounastunnin aikaan päätän yllättää mieheni seksikkäällä näppiruoalla. Syötän hänelle pekoniin käärittyjä taateleita ja lopulta taateleiden ja pekonien liiskautuessa allemme, päätämme lounastreffit siihen kauneimpaan. Kun työpäivä ylipitkine lounastunteineen on ohi, suuntaan salille huolellisesti meikattuna, tiukassa ja niukassa treeniasussani. En ole enää aikoihin tehnyt salilla muuta kuin kyykännyt, sillä kiinteät pakarat ovat seksikkyyden a ja o ja kaiken lisäksi takareisien, takapuolen ja selän jumittaessa kunnolla, kävelen kuin ankka seksikkäästi takapuoli pystyssä seuraavat kolme päivää. Lopuksi treenaan vielä lantiopohjan lihaksia ja venyttelen asennoissa, jollaisia ei ole nähty edes Kamasutrassa. Mies kyllä kiittää illalla.

Illasta puheen ollen, varaan meille pöydän kaupungin seksikkäimmästä ravintolasta ja toden totta, paikka on maineensa veroinen. Suussa pyörivät osterit muistuttavat erehdyttävästi genitaalialueiden imeskelyä ja viimeistään bratwurstit saavat intohimoni heräämään todenteolla. Ruoan aiheuttamassa kiihkossa olemme unohtaa laskun maksamisen, kompastumme kotiportaissa ja päätämme iltamme kiihkeään nelituntiseen, jonka aikana käymme läpi kolmisenkymmentä eri asentoa, joita varten olen treenannut ja venytellyt viimeiset neljä vuotta. Itseni yöpuulle puunattuani ehdin vielä ummistaa silmäni muutamaksi tunniksi, ennen kuin uusi, ihanan seksikäs päivä valkenee.

***

Okei, myönnetään, ei minusta ehkä eroottisten novellien kirjoittajaksi olisi. Voitaisiinko siis sopia, että saan syödä ihan vain hyvänmakuista ruokaa, käyttää kauniita vaatteita, tehdä hyvää työtä, nukkua tavallisissa lakanoissa, laittaa tukan ihan vaan nätisti ja treenata vaikka sitten voimakkaat olkapäät? Elämä kun on hirveän paljon monipuolisempaa, kun käyttää muitakin adjektiiveja kuin seksikäs.

 

ps. Ja se seksikkäästi suoristava hoitoaine ei kyllä tehnyt tukastani yhtään sen seksikkäämpää kuin muutkaan hoitoaineet. Suoremman kylläkin.

Kommentit

TMT (Ei varmistettu)

Jännä että miehet saa kumminki olla röllömahasia mörköjä ja nauttia näistä yliseksikkäistä äärimmilleen viritetyistä ilmestyksistä.. Amerikkalainen käsitys naisen "arjesta" taitaa hupsahtaa sinne Kauniit ja Rohkeat -osastolle. En kyllä millään jaksais nousta aamuyöstä viritteleen päähäni jotain Sally Spectra -spesiaalia, mieluummin nukun vielä kolme tuntia ja laitan käytännöllisen ponnarin. Samahan se näissä Suomen säissä on, lopputulos näyttää kuitenkin vasikan nuolemalta kun pärähtää virkistävään sateeseen, joulukuussa.. ;)

Anna-Maija (Ei varmistettu)

Juu, seksikkyys on viime vuosina kärsinyt pienen inflaation kun sitä tulee ulos joka tuutista. Muistan taannoisen Halloween-kirjoituksesi, jossa myös kritisoitiin sitä paljastelevaa pukeutumista, ehkäpä juuri siksi. Joskus muinoin se saattoikin olla rohkeaa, nykyään se on vain tavallista. Ja tavallinen ei taida massasta kovin hyvin erottua?

SK (Ei varmistettu)

Vallan viihdyttävästi kirjoitat! Hymyilytti kovasti. Onneksi ei vielä täällä kotosuomessa ihan kaikkea seksiin kääritä..

Matkaaja (Ei varmistettu)

Täällä Suomessa ollaan kyllä menossa samaan suuntaan, mutta voin kuvitella että ehkä suomalaiset on kuitenkin vielä vähän varautuneempia kuin amerikkalaiset. Naistenlehdissä ei ihan tuota linjaa pelkästään kehdata ottaa, sen sijaan iltapäivälehdissä ollut jo pitkään eniten käytetty adjektiivi seksikäs sitä seksikkäin tätä... Inflaatio tuolle sanalle ja sen oikealle merkitykselle kyllä.

nannelianneli (Ei varmistettu)

Olipas hyvä kirjoitus tärkeästä aiheesta. Kiitos. Vallan alkoi hymyilyttämään... seksikkäästi... :)

ailat (Ei varmistettu)

Jees, minä niin tarvitsin tätä..istun seksikkäästi pörröisessä aamulookissani aikuisten potkupuku päällä : ) samaan suuntaan ollaan Suomessakin menossa, näkeehän sen ...valitettavaa, kaikesta tasa-arvolätinästä huolimatta naisen kuuluu edelleen näyttää aivottomalta objektilta, jonka päätehtävä on olla seksikäs : (

poppis

Kiitos korvamadosta :)

Vierailija (Ei varmistettu)

aivan loistava kirjoitus :D

Jenninen (Ei varmistettu)

Ootkohan koskaan tehnyt sellaista losin "turistiopasta"? Kesällä ois tarkoitus ajella länsirannikkoa ja jotenki losin alue jännittää. Sehän on niin hemmetin iso, että mitäs jos eksyykin aivan väärille huudeille..

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Mmm.. enpäs ole tehnyt. Mutta hei, hyvä nyrkkisääntö on, että kun asuintalojen ikkunoissa alkaa näkyä kaltereita, kannattaa napsauttaa autonovet lukkoon, nostaa ikkunat ja avoautosta laskea katto kiinni :D

Kommentoi