Mitä Photoshop tekee ihmiselle?

Onnenpäivä

Käydessäni läpi Fitness-messuilla räpsimiäni kuvia, osui silmääni kuva menneiden vuosien Ms. Fitness Americasta. Ahnehtiessani jakamiensa proteiinipatukoiden äärelle, hän työnsi käteeni tuotenäytteiden lisäksi fanikorttinsa. Ja totta puhuakseni, en kyllä ensivilkaisulla tajunnut, että kortissa patsasteli juuri hän.

Onhan siinä nyt ihan selvästi samaa näköä!

Reiluhkosta photoshoppauksesta inspiroituneena päätin minäkin siloitella itselleni fanikortin. Mutta minäpä pistinkin paremmaksi. Pelkän siloittelun sijaan kasvatin itselleni myös lihakset!Tadaa! Puoli tuntia Photoshoppia tekee vartalolle ihmeitä!

 

Äh. Miksi enää edes menisin salille, kun lihakset saa sosiaaliseen mediaan ladattaviin kuviin paljon helpomminkin? Siunattu Photoshop!

 

Kommentit

Mintun oma sivu

Hohoo! Loistava! Sait just fanin! :D

Silloin, kun oli se Ralph Lauren -kohu, missä mallin pää oli leveämpi kuin sen lantio, mä leikin photarilla ja tein itsestäni Ralph Lauren -kuvia. Mutta onhan noi lihakset paljon läyhymmät.

annemi

Ja siis mikä rusketus! ;)

Chic & Fit

Muahahah sä olet mahtava :) <3

Heh no turhaanhan tässä mitään dieettaillaan! :)

Kristaliina
Puutalobaby

Hihihii, vau! Hyvästi Kiloklubi, tervetuloa Photoshop! :D

Silkkitassu

:) ompas sinulla hyvin poltetut reisilihakset. :) Hyvästi ihonpuhdistusaineet, meikit ja laihdutuskuurit, photoshop pelastaa pahimmatkin päivät! Harmi vain että ei reaaliaikaisesti.

kultahillokala

Jos on nuin kaunis ja huippu vartalo ku sulla ni eipä tuo photariakaan tartteta:]

Suttura

Nonni, mä mitään häitä varten rupea katsomaan suuhun pistettäviä - laitan hääkuvat sitten perästä sulle niin imaise liiat pois, jooko? :D

Oikeasti aika pelottavaa - kuinka moni kuva onkin oikeasti "valetta" nykyään?

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, nyt jos joskus pääsen johonkin superkuntoon, niin kukaan ei enää usko, että oikeasti näyttäisin siltä :D Hymistelette vain siellä, että no joo, se on photoshopannut nuo hauikset ;)

Mrs M (Ei varmistettu)
A. Sinivaara
Onnenpäivä

Toi oli hyvä!

Kommentoi